Το YouTube TV ξεκίνησε επίσημα την λειτουργία του με πλούσιο περιεχόμενο

0
Στα τέλη Φεβρουαρίου, το YouTube ανακοίνωσε επίσημα μια καινούργια υπηρεσία streaming τηλεόρασης, που εύστοχα ονομάζεται «YouTube TV.»

Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη από σήμερα με πλούσιο περιεχόμενο, λειτουργία DVR για να αποθηκεύσετε περιεχόμενο απεριόριστα, ζωντανές μεταδώσεις από διεθνές κανάλια όπως ABC, CBS, FOX, NBC, αλλά και αθλητικές μεταδόσεις και εκπομπές όπως «Empire», «The Voice», «The Big Bang Theory» και άλλα.
Η νέα υπηρεσία τηλεόρασης του YouTube λειτουργεί σε οποιαδήποτε οθόνη κινητού ταμπλέτα η και τηλεοράσεις που συνδέονται στο διαδίκτυο.
Το κόστος της συνδρομητικής τηλεόρασης είναι στα 35 δολάρια τον μήνα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια πληρωμή για μέχρι και 6 διαφορετικούς λογαριασμούς.
Προς το παρόν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη αρχικά σε 5 πόλεις των ΗΠΑ που είναι στην πόλη της Νέας Υόρκης, Σικάγο, Ιλινόις  Φιλαδέλφεια, και Πενσυλβανια.
Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν και για εγγραφές στην υπηρεσία μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα εδώ.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !