Πώς να ενεργοποιήσετε την πυξίδα στους χάρτες της Apple

0
Είναι εξαιρετικά χρήσιμο να βλέπετε συγχρόνως έναν χάρτη και μια πυξίδα στην πλοήγηση σας, αλλά στους χάρτες της Apple δεν εμφανίζονται και τα δύο από προεπιλογή. Με ένα γρήγορο τέχνασμα, μπορούμε να το διορθώσουμε και να βάλουμε τα δύο εργαλεία στην ίδια οθόνη την ίδια στιγμή.

Η λειτουργία της πυξίδας έχει ενσωματωθεί στο iPhone από την κυκλοφορία του iPhone 3G το 2009 και το Apple Maps είναι από το 2012. Παρόλα αυτά, η λειτουργία πυξίδας δεν είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στους χάρτες, παρά τη σαφή χρησιμότητα της και θα πρέπει να την ενεργοποιήσετε εσείς.
Ανοίξτε το iphone σας και πηγαίνετε στις ρυθμίσεις για να βρείτε την εφαρμογή των χαρτών.


Στο μενού Χάρτες, επιλέξτε "Οδήγηση & Πλοήγηση".


Μέσα στο μενού "Οδήγηση & Πλοήγηση", ενεργοποιήστε την "Πυξίδα" στην ενότητα "Εμφάνιση σε Πλοήγηση", όπως φαίνεται παρακάτω.


Σχεδόν τελειώσατε! Ανοίξτε τους Χάρτες της Apple. Εάν δεν βλέπετε την πυξίδα στην επάνω δεξιά γωνία, αγγίξτε το βέλος της Τοποθεσίας για να το ενεργοποιήσετε. Αγγίξτε το ξανά για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα .


Τώρα ενεργοποιήθηκε πυξίδα να εμφανίζεται στους χάρτες κάτι που όχι μόνο είναι χρησμό αλλά μας βοηθάει ακόμη περισσότερο αφού εμφανίζονται και εικόνες με την κατεύθυνση όπως βορειοανατολικά, νοτιοδυτικά και άλλα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !