Πώς να διαβάσετε ένα μήνυμα στο iMessages χωρίς να σας καταλάβει ο αποστολέας

0
Ένα από τα υπέροχα χαρακτηριστικά του iOS είναι το iMessage το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο, φωνητικά μηνύματα και πολλά άλλα.

Το iMessage έλαβε μια τεράστια βελτίωση στο iOS 10 με την εισαγωγή αυτοκόλλητων ετικετών, εφέ, χειρόγραφων μηνυμάτων και μερικά άλλα νέα χαρακτηριστικά.
Όπως και πολλές άλλες εφαρμογές κοινωνικής ανταλλαγής μηνυμάτων, το iMessage εμφανίζει επίσης τις αποδείξεις ανάγνωσης.
Όταν το μήνυμα στέλνεται με επιτυχία από την πλευρά σας, εμφανίζεται κάτω από αυτό ένα κείμενο "Παράδοση". Όταν το μήνυμα έχει διαβαστεί από το άλλο άτομο, το κείμενο θα αλλάξει σε 'Ανάγνωση'.
Ευτυχώς, η Apple παρέχει μια επιλογή για να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης και σε αυτόν τον οδηγό θα σας δείξουμε πώς να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης στο iMessage για iPhone.

Μέθοδος 1: Εναλλαγή από την επιλογή ανάγνωσης αποδείξεων

Βήμα 1: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις.

Βήμα 2: Αγγίξτε τα Μηνύματα.

Βήμα 3 : Απενεργοποιήστε το διακόπτη για την επιλογή 'Αποστολή αποδείξεων ανάγνωσης'.

Αφού οι αποδείξεις ανάγνωσης έχουν απενεργοποιηθεί, οι παραλήπτες σας δεν μπορούν να δουν αν έχετε διαβάσει το μήνυμά τους ή όχι. Ομοίως, δεν μπορείτε να δείτε τις αποδείξεις ανάγνωσης από άλλα άτομα.

Μέθοδος 2: Χρησιμοποιήστε το τέχνασμα 3D "Peek"

Εάν διαθέτετε ένα iPhone με τεχνολογία 3D Touch (iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 7 και iPhone 7 Plus), μπορείτε να πιέσετε ένα νήμα για να "κοιτάξετε" το περιεχόμενό του. Αυτό το τέχνασμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαβάσετε νέα μηνύματα στο iMessage χωρίς να τα χαρακτηρίσει ως αναγνωσμένα.
 Με αυτόν τον τρόπο, το νέο μήνυμα δεν θα επισημανθεί ως αναγνωσμένο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !