Μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα δούμε στο ios 11

0
Το επόμενο μεγάλο λειτουργικό το ios 11 για τα iphone και τα ipad  θα παρουσιαστεί τις πρώτες ημερες του Ιουνίου και ήδη έχει κάνει την εμφάνιση του σε πολλές σελίδες στο διαδίκτυο σύμφωνα με στοιχεία της Google.

Το νέο λειτουργικό θα έχει όπως αναμένεται πολλές αλλαγές και προσθήκες που μερικές δημοσιεύτηκαν σήμερα  και θα είναι...


Η λειτουργία του FaceTime αλλάζει και θα μπορούμε να κάνουμε ομαδικές κλήσεις μέχρι και 5 ατόμων ταυτόχρονα ενώ το FaceTime Audio θα είναι προ επιλεγμένη λειτουργία για κλήσεις που γίνονται μεταξύ συσκευών με ios έτσι ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη ποιότητα κλήσης ενώ αυτό θα αλλάζει όταν καλούμε από ένα iphone σε μια διαφορετική συσκευή.
Αλλάζει όμως και η εφαρμογή "πορτοφόλι" μετονομάζοντας σε Pay σε μια νέα εφαρμογή πληρωμής που θα περιλαμβάνει και επέκταση iMessages που σας επιτρέπει να στέλνετε μετρητά μέσω του "iMessages.
Το νέο λειτουργικό θα έχει ευφυή λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης που θα μελετάει τις συνήθειες του χρήστη εξοικονομώντας έτσι ενέργεια, όπως το πότε χρησιμοποιεί ένα οικείο δίκτυο και άλλα.
Θα έχει την δυνατότητα για την δημιουργία νέων widget που θεωρεί ο χρήστης χρήσιμα αλλά και λειτουργία επισκέπτη όπως στους υπολογιστές Mac.
Οι δοκιμές του ios θα ξεκινήσουν στις αρχές του Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο με την παρουσίαση του iphone 8.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !