Πηγή από το εργοστάσιο για την παραγωγή του iPhone 8 επιμένει ότι ο σαρωτής Touch ID τοποθετείται στο πίσω μέρος του smartphone

0
Οι εικόνες για το iphone 8 που θα δούμε τον Σεπτέμβριο όπως είναι φυσικό έχουν μεγάλη ασάφεια για την εμφάνιση του και άλλες αναφέρουν πως ο σαρωτής δαχτυλικού αποτυπώματος θα βρίσκετε επάνω στην οθόνη κάτι που ευχόμαστε όλοι και άλλες στο πίσω μέρος της συσκευής.

Μια ακόμη διαρροή εικόνων σήμερα επιβεβαιώνει πως η Apple δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα ανάγνωσης του δαχτυλικού αποτυπώματος με τον αισθητήρα να μην μπορεί να λειτουργήσει σωστά κάτω από την οθόνη και έτσι θα είναι οριστικά στο πίσω μέρος της συσκευής κάτω από το λογότυπο της εταιρίας.
Η πηγή που ανέβασε τις εικόνες είναι μέσα από το εργοστάσιο παραγωγής και δημοσιεύτηκαν στην σελίδα του Slashleaks με τα σχέδια του νέου iphone.
Θυμηθείτε, ότι και η Samsung έχει επίσης τοποθετήσει αυτό το στοιχείο στο πίσω μέρος του smartphone Galaxy S8, και οι χρήστες φαίνονται να είναι ικανοποιημένοι με την επιλογή αυτή.
Βέβαια μέχρι το Σεπτέμβριο έχουμε ακόμη αρκετό χρόνο και ίσως να αλλάξουν πολλά μέχρι τότε.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !