Έρχεται καινούργιο jailbreak τις επόμενες ημερες?

0
Τον προγραμματιστή Adam Donenfeld όσοι ασχολείστε βαθύτερα με τον χώρο του jailbreak πιθανόν θα τον γνωρίζετε αφού πρόκειται για έναν αρκετά καταξιωμένο που μάλιστα θα μιλήσει και στο συνέδριο τον επόμενο μήνα.

Ο Adam Donenfeld είναι συνήθως χαμηλών τόνων και επιλέγει να βοηθά την κοινότητα ομαδικά αλλά τώρα στο λογαριασμό του έγραψε πως θα κυκλοφορήσει ένα νέο εργαλείο για το jailbreak στο ios 10.3.1
Η Apple πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της λειτουργικό το ios 10.3.2 και μέσα στις επόμενες ημερες θα σταματήσει να υπογράφει το ios 10.3.1 για αυτό και ο Adam Donenfeld ζητά από τους χρήστες που αναβάθμισαν στο καινούργιο λειτουργικά να υποβαθμίσουν ξανά στο ios 10.3.1 και μάλιστα να αποθηκεύσουν τα SHSH2 αν θέλουν να έχουν ένα jailbreak σύντομα.
Ο προγραμματιστής αναφέρει πως ανακάλυψε συνολικά 8 τρωτά σημεία και θα χρησιμοποιήσει ένα από αυτά για να κυκλοφορήσει το νέο εργαλείο και τον επόμενο μήνα στο συνέδριο θα το παρουσιάσει και στους προγραμματιστές.
Ελπίζουμε τα λόγια του να γίνουν πράξεις και να έχουμε σύντομα ένα εργαλείο.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !