Ο Luca Todesco κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του εργαλείου Jailbreak Yalu για τα iPhone 7

0
Πρόσφατα o προγραμματιστής Donenfild Adam μίλησε για τα θέματα ευπάθειας που ανακαλύφθηκαν στο iOS 10.3.1 και υποσχέθηκε να απελευθερώσει  μια διαθέσιμη έκδοση  στο κοινό με το εργαλείο για jailbreak σε αυτό το λειτουργικό.

Αργότερα η δημοσίευση αυτή σχολιάστηκε από τον Ιταλό προγραμματιστή του Yalu τον Luca Todesco στην σελίδα του στο Twitter.
Ο Ιταλός έγραψε πως ότι μόνο μια ευπάθεια στο firmwear δεν είναι αρκετή για να απελευθερώσει ένα πλήρες jailbreak και αμφιβάλλει ότι η δημοσίευση αυτών των παραβιάσεων της ασφάλειας θα βοηθήσει με την κυκλοφορία ενός νέου jailbreak .
Ωστόσο όμως σήμερα ο προγραμματιστής ενημέρωσε το εργαλείο του Yalu χρησιμοποιώντας ένα νέο κώδικα τρωτών σημείων όπου ισχυρίζεται πως είναι πιο σταθερό για τα iphone 7 στο 10.1.1 αλλά όμως είναι ημιτελές αφού δεν περιλαμβάνει ενσωματωμένο το υπόστρωμα και θα πρέπει ο χρήστης να το βάλει ξεχωριστά.
Για το λόγο αυτό αναφερει πως αν δεν αντιμετωπίζει καποιος σοβαρά προβλήματα σταθερότητας στο iphone 7 να μην το χρησιμοποιήσει ακομη, μέχρι να ολοκληρωθεί.
Το νέο εργαλείο με την μορφή IPA (extra_recipe ) είναι διαθέσιμο στην σελίδα του προγραμματιστή εδώ.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !