Το Pinterest επεκτείνει το χαρακτηριστικό του φακού στο iPhone για να υποστηρίξει τις συνταγές

0
Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η Pinterest ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία Lens, μιας εφαρμογής η οποία επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν την κάμερα στο τηλέφωνό τους για να αναγνωρίσουν οπτικά μια μεγάλη ποικιλία ειδών.

Τώρα, η Pinterest ανακοίνωσε ότι επεκτείνει το χαρακτηριστικό Lens για να υποστηρίξει τις συνταγές για το γεύμα που θέλετε να δημιουργήσετε. Το Pinterest λέει ότι εάν συμβεί να παραγγείλετε μερικές νόστιμες βάφλες στο αγαπημένο σας εστιατόριο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Lens εφαρμογή  για να μάθετε τα συστατικά που έχει μέσα, έτσι ώστε να μπορείτε να φτιάξετε το ίδιο γεύμα στο σπίτι.

"Η τεχνολογία οπτικής ανακάλυψης αναγνωρίζει ήδη αντικείμενα που ανήκουν σε περισσότερες από 750 κατηγορίες και οι άνθρωποι δείχνουν με έντονο τρόπο το ενδιαφέρον για το Lens beta σε όλα, από τα λεμόνια έως τις φράουλες για να βρουν νέες συνταγές για να δοκιμάσουν. "

Και αν θέλετε να πάρετε ακομη πιο συναρπαστική εμπειρία,το Pinterest θα αφήσει τους χρήστες να ψάξουν για συνταγές με βάση νέα κριτήρια, συμπεριλαμβανομένων των συστατικών που έχετε ήδη στο σπίτι σας, μέχρι το χρόνο που απαιτείται για το μαγείρεμα, ή από τη διατροφή σας.
Την εφαρμογή του Pinterest μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από τον σύνδεσμο πιο κάτω.



https://itunes.apple.com/gr/app/pinterest/id429047995?mt=8





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !