Ακόμη περισσότερη πίεση στην Apple για να ξεκλειδώσει το ραδιόφωνο FM στα iPhone

0
Όπως γνωρίζετε ίσως τα περισσότερα κινητά είναι εξοπλισμένα με ραδιοφωνική μονάδα FM αλλά η Apple σκοπίμως το έχει κλειδωμένο για να προβάλει τις δικές της επιλογές για την μουσική.

Όμως οι πιέσεις άρχισαν να γίνονται εντονότερες το τελευταίο διάστημα από χώρες που ζητούν τις εταιρίες να ξεκλειδώσουν το ραδιόφωνο για τους χρήστες.
Τον περασμένο Απρίλιο το Μεξικό ψήφισε ένα νομοσχέδιο που υποχρεώνει τις συσκευές που πωλούνται στη χώρα να έχουν ενεργοποιημένο" το ραδιόφωνο έτσι ώστε οι πολίτες να ενημερώνονται από κρατικές υπηρεσίες.
Το βήμα αυτό ήταν το αποτέλεσμα της πίεσης από το Εθνικό Επιμελητήριο της ρύθμισης των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών βιομηχανία (CIRT), και έκανε το Μεξικό η πρώτη χώρα στον κόσμο που επιβάλει τον κανόνα αυτό.
Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, ο πρόεδρος της αμερικανικής Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών (FCC) Edzhit εξέφρασε την υποστήριξή του για την ιδέα να ξεκλειδωθούν οι ραδιοφωνικοί δέκτες στα κινητά και είχε ζητήσει να γίνει νομοσχέδιο.
Έτσι φαίνεται να δυσκολεύει η κατάσταση για την Apple και ίσως υποχωρήσει στις πιέσεις προκειμένου να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στις αγορές του iphone.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !