Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ ΤΗΣ Google ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΩΝΗ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

0
Τα τελευταία χρόνια η ψηφιακοί βοηθοί γνωρίζουν μεγάλη άνθηση αφού και ποιος δεν γνωρίζει την Siri,την Google Assistant, την Cortana και άλλες.

Σε γενικές γραμμές ο ανταγωνισμός είναι περίπου ο ίδιος αλλά η ικανοποίηση έρχεται μέσα από την πραγματική ζωή για το ποια είναι η καλύτερη.
Η Siri που βελτιώνεται με την πάροδο των χρόνων δεν μπορεί να καυχιέται πως τα πάει και τόσο καλά με την κατανόηση της ανθρώπινης φωνής ακόμη και στην Αγγλική διάλεκτο και θα πρέπει ο ομιλητής να μιλήσει με καθαρή φωνή και δυνατά.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Google με το Google Assistant, σύμφωνα με τους αναλυτές και με την ενημέρωση του εκπροσώπου της Meri Miker στο πλαίσιο  μιας συνδιάσκεψης κώδικα ανάφερε πως η Google έχει αυξήσει την ακρίβεια της αναγνώρισης της αγγλικής ομιλίας έως 95%.
 Σύμφωνα με τις στατιστικές, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η ακρίβεια της αναγνώρισης αυξήθηκε κατά 20%. Το 2013, η ποιότητα της αγγλικής γλώσσας αναγνώρισης ήταν μόνο 75%.
Λαμβάνοντας υπόψη το ρυθμό ανάπτυξης αυτού του τομέα στο εγγύς μέλλον θα είμαστε σε θέση να επικοινωνούν με τις κινητές συσκευές και υπολογιστές τόσο εύκολα και φυσικά, όπως με τους ανθρώπους.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !