Το iOS 11 δείχνει, όταν μια εφαρμογή χρησιμοποιεί το geolocation στο παρασκήνιο

0
Το iOS, 11, έλαβε πολλές χρήσιμες λειτουργίες που διευκολύνουν την εργασία με τις φορητές συσκευές. Μεταξύ άλλων, η Apple αποφάσισε να δείξει στους χρήστες ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν τα δεδομένα του geolocation στο παρασκήνιο.

Η πρώτη διαθέσιμη στο κοινό έκδοση του iOS 11 είχε ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, δείχνοντας με μπλε μπάρα, όταν μια εφαρμογή εκτελεί ενέργειες χωρίς να το γνωρίζετε.
Τώρα, αν ο χρήστης έχει ενεργοποιημένη τη λειτουργία μόντεμ, η συσκευή παρουσιάζει ένα μεγάλο μπλε μπανερ στο επάνω μέρος της οθόνης, πράγμα που σημαίνει ότι το σημείο πρόσβασης είναι συνδεδεμένο σε κάποια συσκευή. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, η πράσινη ταινία δείχνει ότι ο συνδρομητής εξακολουθεί να είναι σε επαφή.
Στο iOS, 11 αν οποιαδήποτε εφαρμογή, είτε πρόκειται για το Twitter, το Instagram και το Facebook, για να παρακολουθεί την τοποθεσία του χρήστη, βλέπει μια φωτεινή μπλε ζώνη ο χρήστης με ένα αντίστοιχο μήνυμα. Έτσι, το σύστημα θα προστατεύσει τους χρήστες των οποίων η εμπιστοσύνη μπορεί να καταχραστεί από τους προγραμματιστές.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !