Το iPhone 8 θα έχει μια πραγματικά ασύρματη φόρτιση?

0
Οι φήμες θέλουν το iphone 8, η όπως αλλιώς το ονομάσει η Apple να περιλαμβάνει ασύρματη φόρτιση στις δυνατότητες του.

Η ασύρματη φόρτιση είναι εδώ και χρόνια σε συσκευές Android και μάλιστα η πρώτη συσκευή ήταν το Palm Pre το 2009 , το οποίο ήρθε με ένα ασύρματο φορτιστή που ονομάζεται Touchstone.
Στην πραγματικότητα όμως καμιά συσκευή δεν φορτίζει ασύρματα σύμφωνα με τον John Gruber αφού όλες οι συσκευές απαιτούν φυσική επαφή με τον φορτιστή και όχι ασύρματα  όπως άλλωστε και το Apple Watch, επισημαίνοντας πως αυτή δεν είναι ασύρματη φόρτιση αλλά μαγνητική φόρτιση όπως σωστά αναφέρεται και από την Apple για τα ρολόγια της.
Η Apple είναι γνωστό πως δουλεύει επάνω στην πραγματική ασύρματη φόρτιση όπου η συσκευή θα μπορεί να φορτίζει στο χώρο που βρίσκετε και όχι υποχρεωτικά να ακουμπά κάπου.
Βέβαια αν κρίνουμε από τα μισόλογα του διευθύνοντα  συμβούλου της Apple μάλλον το επόμενο iphone δεν είναι έτοιμο για την ασύρματη φόρτιση και είναι πολύ πιθανό να έχει τη μαγνητική φόρτιση.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμη δεν έχει ωριμάσει αυτή η τεχνολογία που θα την δούμε σύντομα αλλά όχι ακόμη.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !