Η κυκλοφορία κάθε νεου iphone δυσκολεύει την αγορά βασικών στοιχείων για τους υπόλοιπους κατασκευαστές

0
Κάθε χρόνο με την κυκλοφορία ενός νέου μοντέλου του iphone επαναλαμβάνεται το ίδιο έργο κατά το δεύτερο εξάμηνο σύμφωνα με το DigiTimes επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές.

Συγκεκριμένα επειδή η Apple απορροφά μεγάλες ποσότητες από τους κατασκευαστές, βασικών στοιχείων  όπως οθόνες μνήμες μπαταρίες και άλλα συστατικά του iphone και έτσι οι ανταγωνιστές δυσκολεύονται να έχουν προμήθειες για τις δικές τους συσκευές.
Για παράδειγμα το iphone 8 θα περιλαμβάνει μια οθόνη OLED που κατασκευάστρια είναι η Samsung Display που όμως δεν τροφοδοτεί μόνο την Apple.
Συγκεκριμένα η Samsung ανακοίνωσε πως μπορεί να παράγει μέχρι 100 εκατομμύρια οθόνες OLED τον χρόνο μια ποσότητα που δεν επαρκεί για όλους τους κατασκευαστές αφού μόνο η Apple θα απορροφήσει πάνω από το μισό της παραγωγής.
Το πρόβλημα κορυφώνεται τους μήνες που θα ξεκινήσει την παραγωγή ένα νέο iphone μέχρι και τους πρώτους μήνες μετά την κυκλοφορία του.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !