Μια πηγή που δεν πρέπει να λείπει από καμία jailbreak συσκευή

0
Όσοι ασχολείστε εδώ και χρόνια με το jailbreak είναι πολύ πιθανό να γνωρίζετε το πρόγραμμα Flex.

Για όσους δεν το γνωρίζουν πρόκειται για ένα έξυπνο πρόγραμμα όπου ο οπωσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει ένα tweak ανάλογα με τις ανάγκες του και το χρησιμοποιήσει η ακόμη και να το μοιραστεί με άλλους ανεβάζοντας το στο σύννεφο της εφαρμογής.
Για παράδειγμα δεν έχετε γνώσεις προγραμματισμού ούτε ενός 10χρόνου και θέλετε να μην εντοπίζει μια εφαρμογή στη συσκευή σας το jailbreak, ανοίγετε το Flex επιλέγετε την εφαρμογή και την επιλογή να μην εντοπίζεται το jailbreak όταν τρέχει η εφαρμογή και αυτό ήταν όλο έχετε πλέον ένα καινούργιο tweak ειδικά για εσάς.
Έτσι στο Flex υπάρχουν χιλιάδες επιλογές που όμως δεν είναι συγκεντρωμένες πουθενά αλλού.
Για το λόγο αυτό ένας προγραμματιστής δημιούργησε ένα νέο ρεπό όπου θα βρείτε εκατοντάδες τέτοια μικρά tweaks που ίσως σας φανούν χρήσιμα και ήδη μέρη τώρα έχουν ανεβεί πάνω από 500 από αυτά και θα ανεβούν και άλλα.
Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει να βρίσκετε έτοιμα μικρά tweaks για κάθε πρόβλημα προσθέσετε στις πηγές του   cydia το ρεπό https://ipadkid358.github.io/sinfool/ αλλά μην το παρακάνετε και κατεβάζετε δεκάδες γιατί κάποιο μπορεί και να έχει διένεξη με κάποιο άλλο και να μην μπορείτε να το εντοπίσετε.
Θα βρείτε πολλά για να διαμορφώσετε ολόκληρο το ios όπως κάθετοι διακόπτες στο κέντρο ελέγχου, αλλά και απόκρυψη στοιχείων του ios που δεν θέλετε και πολλά άλλα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !