LaunchInSafeMode: Ένας νέος τρόπος για την αποφυγή ανίχνευσης του jailbreak

0
Πολλοί από εσάς θέλετε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές όπως για τις τραπεζικές σας συναλλαγές και άλλες που όμως δεν λειτουργούν λόγο ότι ανιχνεύουν πως έχετε jailbreak στην συσκευή σας και καταρρέουν.

Εδώ είναι που θα σας φανεί χρήσιμο ένα νέο tweak το LaunchInSafeMode όπου στην ουσία βγάζει την συσκευή προσωρινά εκτός jailbreak για κάποια εφαρμογή.
Παράδειγμα θέλετε να ανιχνεύσει το jailbreak η εφαρμογή του instagram, τότε πατάτε το εικονίδιο της εφαρμογής και θα δείτε την επιλογή safe mode.


Έτσι αν σταματήσετε για λίγο το jailbreak η εφαρμογή θα λειτουργήσει.
Βέβαια υπάρχουν και εφαρμογές που χρησιμοποιούν πολύ έξυπνη ανίχνευση και σε αυτές τις περιπτώσεις που δεν λειτουργήσει δοκιμάστε και το  UberDriverPatch.
Για τους χρήστες του ios 9 δεν θα λειτουργήσει το LaunchInSafeMode αφού είναι σχεδιασμένο μόνο για το 10 και εσείς με το ios 9 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εναλλακτική με το tweak NoSub ( http://skylerk99.github.io).
Όλα τα παραπάνω θα τα βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss και αν τίποτε από αυτά δεν λειτουργήσει τότε δοκιμάστε να κατεβάσετε μια πολύ παλιότερη έκδοση της εφαρμογής.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !