Η LG Innotek σκοπεύει να εφοδιάσει την Apple με ευέλικτα PCBs (τυπωμένα κυκλώματα)

0
Ενώ η Apple δεν έχει ακόμη ξεκινήσει το iPhone 8, οι φήμες για το iPhone 9 ήδη ξεκίνησαν στο διαδίκτυο.

Μια έκθεση της The Korea Economic Daily υποστηρίζει ότι η LG Innotek θα ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή των ευέλικτων PCB, καθώς αποσκοπεί να γίνει ένας από τους κύριους προμηθευτές ευέλικτων πλακετών για το iPhone του 2018.
Η LG Innotek πραγματοποιεί ήδη εργασίες έρευνας και ανάπτυξης πίσω από τα ευέλικτα PCB στις εγκαταστάσεις της και θα αρχίσει να προετοιμάζετε για μαζική παραγωγή από το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Εκτός από την Apple, η LG Innotek θα προμηθεύει επίσης ευέλικτες πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων και για την LG Electronics.
Η LG Innotek πρόκειται να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή πλαστικών πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων για τα smartphones από το επόμενο έτος.
Η Samsung βρίσκεται ήδη μπροστά από την LG καθώς άρχισε να χρησιμοποιεί ευέλικτα PCB στα smartphones της με την κυκλοφορία του Galaxy S6 το 2015. Τα υπάρχοντα PCB δεν είναι συμβατά με τις καμπύλες οθόνες OLED που χρησιμοποιεί η Samsung στα premium smartphone της.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !