Η Qualcomm ανακοίνωσε τον νέο αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη της συσκευής

0
Η Qualcomm στην έκθεση Mobile World Congress 2017 στη Σαγκάη, ανακοίνωσε το scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων της νέας γενιάς.
Χτισμένο σχετικά με τη χρήση των υπερήχων η βιομετρική μονάδα περιλαμβάνει έναν αισθητήρα για τη σάρωση και εκτύπωση σε όλη την γυάλινη οθόνη ικανό να διαβάζει την εικόνα ακόμη και κάτω από το νερό.
Ο αισθητήρας μπορεί να σαρώσει όλη η οθόνη και λειτουργεί σε OLED-οθόνες με πάχος έως 1200 μικρόμετρα. Το μέγιστο πάχος για την ανάγνωση του δακτυλικού αποτυπώματος μέσα από το γυαλί είναι 800 μικρόμετρα, και με στο αλουμίνιο 650 μικρόμετρα. Επιπλέον, ο σαρωτής μπορεί να αναγνωρίσει απο τον χρήστη το καρδιακό ρυθμό και τη ροή του αίματος, η οποία θα μπορεί να παρέχει επιπρόσθετη προστασία για τη συσκευή σας.
Οι αισθητήρες μπορούν να ενσωματωθούν στο σύστημα για φορητές πλατφόρμες Qualcomm Snapdragon ή και σε άλλες πλατφόρμες. Ειδικότερα, είναι συμβατά με τα τσιπ Snapdragon 660 και Snapdragon 630.
Αντίστοιχο αισθητήρα αναμένεται να δούμε και από την Apple για το iphone 8 χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !