Πως να κατεβάσετε το TutuApp τον εναλλακτικό Cydia για συσκευές χωρίς jailbreak

0
Για όσους δεν το γνωρίζουν το TutuApp πρόκειται για μια Κινέζικη εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές που έχουν ενσωματωμένα διαφορα tweaks για συσκευές που δεν μπορούν να κάνουν jailbreak.

Για παράδειγμα θα βρείτε την εφαρμογή του Facebook++ η του Snapchat ++ και άλλες αλλά και πειρατικές εφαρμογές του AppStore.
Το TutuApp κυκλοφορεί σε δυο εκδόσεις η μια είναι δωρεάν για όλους αλλά όπως είναι φυσικό μπορεί το πιστοποιητικό μιας εφαρμογής ιδιαίτερα αν δεν χρησιμοποιείται συχνά από τους χρήστες  και μπορεί να σας αφήσει και να μην λειτουργεί και η έκδοση με πληρωμή όπου τα πιστοποιητικά έχουν διάρκεια ενός χρόνου και ανανεώνονται συνεχώς.
Για να κατεβάσετε την εφαρμογή TutuApp θα πρέπει απλά από το Safari της συσκευής να επισκεφτείτε την σελίδα εδώ και να επιλέξετε την εγκατάσταση της εφαρμογής.

Αφού ολοκληρωθεί η λήψη θα δείτε πως η εφαρμογή δεν μπορεί να ξεκινήσει εάν δεν κάνετε αποδοχή το πιστοποιητικό στις ρυθμίσεις της συσκευής σας.
Το πόσο αξιόπιστες είναι αυτές οι εφαρμογές κανένας δεν μπορεί να το εγγυηθεί καθώς δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και η μοναδική ασφάλεια είναι η κατασκευή του λειτουργικού του ios που φροντίζει η Apple.
Να υπενθυμίσω πως πέρα από την λήψη δωρεάν εφαρμογών με την προσθήκη tweaks που έχουν το να κατεβάσετε τις λεγόμενες σπασμένες εφαρμογές είναι κάτι παράνομο και το κάνετε με δικιά σας ευθύνη.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !