Το tweak Callisto Pro αναβαθμίστηκε και υποστηρίζει και το ios 10 τώρα

0
Οι πιο παλιοί στο jailbrek πιθανόν και θα γνωρίζετε το tweak Callisto Pro για όσους δεν το γνωρίζουν πρόκειται για ένα tweak που απλοποιεί για τον χρήστη την διαδικασία του ξεκλειδώματος και ταυτόχρονα μπερδεύει όσους προσπαθούν να παραβιάσουν την συσκευή σας.

Το tweak χρησιμοποιεί για κωδικό την ώρα που δείχνει το ρολόι και έτσι ο κωδικός συνεχώς αλλάζει.
Όμως για να μπερδέψει την τράπουλα περισσότερο περιλαμβάνει πολλές επιλογές ξεκλειδώματος όπως για παράδειγμα την Callisto Time Passcode όπου προσθέτετε την ώρα και δυο μηδενικά στο τέλος.Για παράδειγμα, εάν ο χρόνος είναι 09:41, ο κωδικός πρόσβασής σας θα είναι 094100.
Άλλη επιλογή είναι η Magic Digits όπου εσείς επιλέγετε τα τελευταία δυο ψηφία.
Μια διαφορετική επιλογή είναι και η  Magic Day όπου τα τελευταία ψηφία είναι η ημερομηνία Για παράδειγμα, αν ο χρόνος είναι 09:41 και είναι 2 Δεκεμβρίου, ο κωδικός πρόσβασης σας θα είναι 094102 και πολλές άλλες επιλογές έτσι ώστε ποτέ κανείς δεν θα μπορεί να βρει τον κωδικό σας.
Επίσης μπορείτε να επιλέξετε όταν η συσκευή ανιχνεύσει γνωστό δίκτυο WiFi να απενεργοποιείται αυτόματα το κλείδωμα με κωδικό.
Στις ρυθμίσεις του Callisto Pro 10 θα βρείτε πολλές ακόμη επιλογές για να το διαμορφώσετε και μπορείτε να το κατεβάσετε από το ρεπό του BigBoss στην τιμή των 2,49 ευρώ.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !