Το συνέδριο με τους προγραμματιστές του WWDC 2017 της Apple ξεκινά ...

0
Η Δευτέρα που όλοι περιμέναμε και πόσο μάλιστα η Apple έφτασε και το συνέδριο των προγραμματιστών από την Apple ξεκινά και θα δούμε ενδιαφέροντα πράγματα.

Θα γνωρίσουμε το νέο λειτουργικό των κινητών συσκευών το ios 11 που θα μας απασχολήσει με ότι καινούργιο φέρνει για τους επόμενους μήνες, το νέο WatchOS για τα ρολόγια της Apple το OStv και το λειτουργικό των υπολογιστών Mac.
Θα γνωρίσουμε νέα προϊόντα όπως το ηχείο με την Siri, τα νέα iPad αλλά και νέες τεχνολογίες όπως την επαυξημένη πραγματικότητα από την άποψη της Apple, νέες υπηρεσίες για την μουσική και μια ανανεωμένη Siri που ελπίζουμε να υποστηρίζει και την χώρα μας επιτέλους.
Οι χώροι του συνεδρίου έχουν ήδη ανοίξει τις πόρτες τους και οι πρώτοι επισκέπτες έφτασαν μια ημέρα νωρίτερα όπου και φωτογραφήθηκαν με τον πρόεδρο της Apple τον Tim Cook.


Την παρουσίαση θα έχουμε την δυνατότητα να την παρακολουθήσουμε ζωντανά από τις συσκευές της Apple το Apple TV την επίσημη σελίδα της Apple με ένα Safari browser και φυσικά από το blog μας όπου θα ανεβαίνουν  εικόνες και νέα από την εκδήλωση για ότι καινούργιο θα δούμε.
Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος και τα μάτια όλων είναι στραμμένα σε αυτό.
Μείνετε συντονισμένοι για ότι νεότερο...









Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !