Στις 23 Αυγούστου η απάντηση της Samsung στην Apple

0
Η Samsung θέλοντας να προλάβει τις εξελίξεις και πόσο μάλιστα την κυκλοφορία του iphone 8 ανακοίνωσε σήμερα την παρουσίαση του νέου της κινητού το Galaxy Note 8.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Υόρκη στις 23 Αυγούστου λίγες ημερες πριν την παρουσίαση της Apple που παραδοσιακά γίνετε στις πρώτες ημερες του Σεπτεμβρίου.
Το νέο Galaxy Note 8 θα έχει και αυτό οθόνη όπως και το S8 σε ολόκληρη τη επιφάνεια της συσκευής με λεπτό πλαίσιο, στρογγυλεμένες γωνίες και 12 megapixel σύστημα κάμερας διπλού φακού.
Άλλα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι η ενσωμάτωση της Bixby, μνήμη RAM 6GB, αναβαθμισμένη λειτουργία S Pen, λειτουργικότητα σάρωσης ίριδας και ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων που έχει τοποθετηθεί πίσω.
Μετά την αποτυχία του προηγούμενου μοντέλου τώρα η εταιρία έχει εφαρμόσει μια διαδικασία ελέγχου της ασφάλειας μπαταριών 8 σημείων που περιλαμβάνει την τοποθέτηση όλων των μπαταριών που χρησιμοποιούνται στις συσκευές Samsung μέσω "ακραίων δοκιμών, μέσα και έξω, ακολουθούμενη από προσεκτική επιθεώρηση με ακτίνες Χ και το ανθρώπινο μάτι."



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !