Σαν σήμερα πριν από 5 χρόνια η Evad3rs Dev Team άρχισε να εργάζεται στο iOS 6 Jailbreak

0
Η Evad3rs Dev Team συναρμολογήθηκε και άρχισε να εργάζεται προς την κατεύθυνση ενός κοινού στόχου - παρέχοντας ένα jailbreak.

Μόλις η Apple κυκλοφόρησε το iOS 6, αρκετοί προγραμματιστές jailbreak ήρθαν μπροστά για να αναπτύξουν το επόμενο jailbreak. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι ιστορίας jailbreak που πολλοί αρχάριοι δεν γνωρίζουν.

Ακολουθεί μια λίστα με όλους τους προγραμματιστές που ήταν μέρος αυτής της ομάδας:
Pimskeks
Planetbeing
Pod2g
Musclenerd

Αυτό συνέβη στις ημέρες που οι ομάδες jailbreak συνήθιζαν να ανταγωνίζονται μεταξύ τους, αντίθετα από τώρα.Δυστυχώς, αυτές οι μέρες έχουν φύγει τώρα και όλοι αυτοί οι χάκερ έχουν προχωρήσει με τη ζωή τους και δεν είναι πλέον ενεργοί στη σκηνή του jailbreak.Όπως και κάθε άλλο jailbreak, αυτό το εργαλείο είχε επίσης το δίκαιο μερίδιο του δράματος. Οι προγραμματιστές δημιούργησαν έναν ιστότοπο και ξεκίνησαν ένα ποσοστό αντίστροφης μέτρησης μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του jailbreak.Η αντίστροφη μέτρηση στην πραγματικότητα βασίστηκε σε έναν αλγόριθμο και επικαιροποίησε σταθερά και δεν είχε καμιά σχέση με την πραγματική ημερομηνία κυκλοφορίας.Κάποιοι χρήστες άρχισαν να υποστηρίζουν ότι το jailbreak ήταν ήδη πλήρες και οι προγραμματιστές το έκαναν για να κερδίσουν έσοδα από διαφημίσεις.

Παρ 'όλες τις αποτυχίες και τη συρρίκνωση, η Evad3rs ομάδα συνέχισε να παραδίδει ένα untethered jailbreak iOS 6. Αυτό το jailbreak ονομάστηκε Evasi0n και ήταν ένα από τα πιο σταθερά και φιλικά προς το χρήστη εργαλεία jailbreak που δημιουργήθηκαν ποτέ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !