Η Apple εξακολουθεί να είναι ο ηγέτης της αγοράς στις πωλήσεις smartphone, αλλά η Samsung προχωράει

0
Η Strategy  Analytics αναλύει τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις πωλήσεις των smartphone το τρίτο τρίμηνο του 2017. Η εταιρεία διαπίστωσε ότι η Apple από αυτή την άποψη είναι πιο επιτυχημένη από όλους τους παράγοντες της αγοράς, και η Samsung είναι στη δεύτερη θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα καθαρά κέρδη από τις πωλήσεις του iPhone για το τρίτο τρίμηνο του 2017 ήταν 32% των συνολικών εσόδων του κλάδου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αν λάβουμε υπόψη το μεικτό κέρδος, τότε η Apple κέρδισε το 69,9% της αγοράς κατά την περίοδο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2017. Εν τω μεταξύ, το καθαρό και μικτό κέρδος της Samsung ήταν 23,1% και 21,8% το τρίτο τρίμηνο.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι το χάσμα μεταξύ των εισοδημάτων των δύο εταιρειών είναι αρκετά μεγάλο, αλλά η Samsung βαθμιαία καλύπτει την Apple. Πριν από δύο χρόνια, η διαφορά στα καθαρά κέρδη ήταν 15,5%, και τώρα - 8,9%. Το κενό στο ακαθάριστο εισόδημα μειώθηκε επίσης.

Παρά τη διαφορά στα έσοδα, η Samsung βρίσκεται μπροστά από την Apple σε ποσότητες απο αποστολές smartphone. Ο γίγαντας της Κορέας IT είναι στην πρώτη θέση με 21,2%, ακολουθούμενο από το 11,4% της Apple.
Είναι φανερό πως παρά το ότι η Samsung πουλάει πλέον περισσότερες συσκευές τα έσοδα είναι λιγότερα καθώς η κατασκευή ενός τηλεφώνου κοστίζει περισσότερο από ένα iphone και είναι φθηνότερο να το αποκτήσει κάποιος σε σύγκριση με την Apple αλλά και πάλι σταδιακά η διαφορα μειώνεται συνεχώς.
Το Strategy Analytics είναι μια εταιρεία που συγκρίνει συχνά τα κέρδη των μεγάλων εταιρειών. Αυτή τη φορά ανέλυσαν τα δεδομένα από το Yonhap, το μεγαλύτερο πρακτορείο ειδήσεων στη Δημοκρατία της Κορέας.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !