Η κρυμμένη έκπληξη της Apple η αλλιώς πως θα κάνετε το iphone σας να χιονίσει

0
Η Apple δεν μας έχει συνηθίσει στα τόσα χρόνια του ios  να μας κάνει εκπλήξεις κάτι που έγινε σταδιακά και φαίνεται πως θα το κρατήσει στα Apple Watch, τώρα όπως φαίνεται κάτι κινείται και στο ios.
Μπορεί η Αμερικάνικη εταιρία να μην έχει ανακοινώσει επίσημα την έκπληξη στο λειτουργικό της αλλά όπως είναι φυσικό όταν βρίσκεται σε δισεκατομμύρια χέρια ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί.
Το χρυσό αυγό όπως ονομάστηκε στο ios για τις γιορτινές ημερες βρίσκετε στην εφαρμογή της εταιρίας την "Apple Store" και αν την ανοίξετε και πληκτρολογήσετε στην αναζήτηση για κάποιο προϊόν την πρόταση "let it snow" θα δείτε στην οθόνη του iphone να πέφτει χιόνι!!!
Την ανακάλυψη έκανε ο Rene Richie ένας χρήστης όπου και ανέβασε ένα σχετικό video στο λογαριασμό του στο Instagram αλλά ισχυρίζεται πως υπάρχουν και άλλα κρυμμένα αυγά στο ios όπου και θα προσπαθήσει να τα ανακαλύψει.










Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !