Ευχάριστα νέα: Houdini - Semi Jailbreak για ios 10.x-10.3.2

0
Ένα νέο εργαλείο ημι-jailbreak που ονομάζεται Houdini μόλις κυκλοφόρησε από τον κατασκευαστή του Saigon.

Το Houdini είναι ένα μοναδικό εργαλείο ημι-jailbreak που εισάγει εκμεταλλεύσεις στη συσκευή σας χωρίς να παρέχει πρόσβαση σε root. Αναπτύσσεται από τον Abraham Masri.Χρησιμοποιεί την εκμετάλευση triple_fetch του Ian Beer για να ξεφύγει από το sandbox. Παρ'όλο που δεν είναι ένα πλήρες εργαλείο jailbreak, μπορεί και σας επιτρέπει να ξεδιπλώσετε τη συσκευή σας με έναν εντελώς μοναδικό τρόπο. Μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλά πακέτα που έρχονται φορτωμένα με αυτό.Ωστόσο, μπορείτε να απολαύσετε μερικές απλές πτυχές ενός πλήρους jailbreak όπως:

α) Προσαρμογή διεπαφής χρήστη (απόκρυψη σημάτων, ετικετών, εικονιδίων κ.λπ.)

β) Εφαρμογή βασικών θεμάτων

γ) Αλλάξτε την ανάλυση

δ) Αλλαγή του κέντρου ελέγχου

Το Houdini βασίζεται αποκλειστικά σε ένα εκμεταλλευόμενο - τριπλό fetch . Το exploit triple_fetch δεν είναι αρκετά ισχυρό από μόνο του για να επιτρέψει σε έναν χάκερ να αναπτύξει ένα εργαλείο που παρέχει πρόσβαση root στον χρήστη. Χρειαζόμαστε άλλα εκμεταλλεύματα και μια παράκαμψη KPP για όλες τις συσκευές για πρόσβαση root και στη συνέχεια για εγκατάσταση του Cydia.Δεδομένου ότι και τα δύο αυτά στοιχεία λείπουν από αυτό το εργαλείο, δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση του Cydia.Όλες οι συσκευές 64-bit συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων iPhone 7 και iPhone 7 καθώς και η συμβατή έκδοση του firmware υποστηρίζονται.

1) iPhone 5S
2) iPhone 6
3) iPhone 6 Plus
4) iPhone 6s
5) iPhone 6s Plus
6) iPhone SE
7) iPad Air
8) iPad Air 2
9) iPad Pro
10) iPad mini 2
11) iPad mini 3
12) iPad mini 4
13) iPod touch 6

Συμβατο με:
10.0.1
10.0.2
10.0.3
10.1
10.1.1
10.2
10.2.1
10.3
10.3.1
10.3.2

Εγκατάσταση houdini:

Βήμα 1 Κατεβάστε το αρχείο IPA Εδώ

Βήμα 2 Κατεβάστε το βοηθητικό πρόγραμμα υπογραφής Cydia Impactor Εδώ

Βήμα 3 Απλά σύρετε το αρχείο IPA στο παράθυρο του Cydia Impactor. Αυτό θα ξεκινήσει τη διαδικασία εγκατάστασης.

Βήμα 4 Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του αναγνωριστικού της Apple, δηλαδή το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για την εξακρίβωση της ταυτότητας αυτής της εγκατάστασης.

Βήμα 5 Τώρα επιτρέψτε να εγκαταστήσει την εφαρμογή στη συσκευή σας και περιμένετε να ολοκληρωθεί.

Βήμα 6 Μόλις τελειώσει το τμήμα εγκατάστασης, θα πρέπει πρώτα να επαληθεύσετε το προφίλ του. Αν προσπαθήσετε να ανοίξετε την εφαρμογή αμέσως, το iOS θα σας εμποδίσει να το κάνετε.

Βήμα 7 Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Προφίλ & Διαχείριση συσκευών και εμπιστευθείτε το προφίλ που συσχετίζεται με το αναγνωριστικό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Βήμα 8 Τώρα επιστρέψτε στην αρχική οθόνη και ανοίξτε την εφαρμογή Houdini. Πατήστε Έναρξη για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αξιοποίησης.

Το Houdini σας επιτρέπει να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του συστήματός σας χωρίς πρόσβαση root! Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα αυτού του φαινομενικά απλού εργαλείου.Σας επιτρέπει επίσης να εκτελέσετε ένα respring (επανεκκίνηση Springboard) με το πάτημα ενός κουμπιού.Εμφανίζει επίσης τα ακόλουθα δεδομένα καθαρά στο επάνω μέρος της εφαρμογής:

α) Μοντέλο συσκευής
β) Έκδοση υλικολογισμικού
γ) Αριθμός εγκατεστημένων εφαρμογών
δ) Ο χώρος που απομένει στη συσκευή σας

Μπορείτε να εγκαταστήσετε ιέματα και βοηθητικές εφαρμογές από την ενότητα Πακέτα. Είναι χωρισμένο σε δύο τμήματα:

Θέματα - Μπορείτε να εγκαταστήσετε τα διάφορα θέματα jailbreak από το ModMyi όπως iDesktop, iLeemosynary, κλπ. Απλά πατήστε σε ένα θέμα και πατήστε apply για να το εγκαταστήσετε στο iPhone σας. Μπορείτε επίσης να καταργήσετε ένα θέμα χρησιμοποιώντας το εικονίδιο "three dots" και να αφαιρέσετε το θέμα.

Βοηθητικά προγράμματα - Αυτή η ενότητα σάς δίνει τη δυνατότητα να εκτελέσετε ενέργειες όπως αλλαγή της οθόνης, κρύβοντας ετικέτες, επεξεργασία προτάσεων Siri, τροποποίηση του Touch 3D κ.λπ. με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε αρχεία .deb χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση URL τους αγγίζοντας το εικονίδιο "three dots".

👍👍👍👍👍















Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !