Πώς να ξεκλειδώσετε το iPhone 7/7 Plus με το IMEI

0
Ο παρακάτω οδηγός λειτουργεί με το τρέχον ios 11.1.2 το οποίο κυκλοφόρησε στις 16 Νοεμβρίου 2017. Και θα ισχύει επίσης για οποιαδήποτε επερχόμενη έκδοση ios.

Η Διεθνής Ταυτότητα Κινητού Εξοπλισμού ή το IMEI είναι ένας αριθμός, συνήθως μοναδικός, για την αναγνώριση των κινητών τηλεφώνων. Συνήθως βρίσκεται τυπωμένο μέσα στο χώρο της μπαταρίας του τηλεφώνου, αλλά μπορεί επίσης να εμφανίζεται στην οθόνη στα περισσότερα τηλέφωνα καλώντας * # 06 # στο πληκτρολόγιο ή παράλληλα με άλλες πληροφορίες συστήματος στο μενού ρυθμίσεων στα λειτουργικά συστήματα smartphone.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ξεκλειδώματος του iPhone 7/7 Plus χρησιμοποιώντας τον αριθμό IMEI;

α) Χρόνος απασφάλισης χρόνου
β) Δυνατότητα χρήσης του iPhone 7/7 συν σε οποιοδήποτε δίκτυο παγκοσμίως.
γ) Αποφύγετε τα τέλη περιαγωγής ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό.
δ) Αύξηση της τιμής μεταπώλησης του iPhone σας.
ε) Δεν χρειάζεται να στείλετε το iPhone σας σε κάποιον για να το ξεκλειδώσετε. Απλά στείλτε τον αριθμό IMEI και το iPhone σας θα ξεκλειδωθεί από απόσταση.

Βήμα 1: Λάβετε τον αριθμό IMEi του iPhone σας (καλέστε * # 06 # ή μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Σχετικά> IMEI)

Βήμα 2: Επιλέξτε τον επίσημο φορέα του iPhone σας (το δίκτυο στο οποίο είναι κλειδωμένο το iPhone σας)

Βήμα 3: Υποβάλετε τον αριθμό IMEI και περιμένετε μερικές ώρες / ημέρες. Αφού ξεκλειδώσετε το iPhone σας, θα λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης.

Το ξεκλείδωμα της διάρκειας του iPhone 7/7 Plus εξαρτάται από τον φορέα που έχει κλειδώσει το iPhone σας. Ως εκ τούτου, κυμαίνεται μεταξύ λίγων ωρών και μέγιστων 2 εβδομάδων. Ο προμηθευτής ξεκλειδώματος iPhone θα σας ενημερώσει για τη διάρκεια του ξεκλειδώματος σας.Η εγγύηση είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες κατά το ξεκλείδωμα του iPhone 7/7 Plus. Αλλά μην ανησυχείτε, ενώ το ξεκλείδωμα είναι νόμιμο, οπότε δεν θα σπάσει την εγγύησή σας.

Σημαντικό: Εάν το iPhone σας είναι σε μαύρη λίστα λόγω απώλειας / κλοπής αναφορών, δεν θα μπορείτε να το ξεκλειδώσετε. Από την άλλη πλευρά, αν ήταν μαύρη λίστα λόγω καθυστερημένων τιμολογίων, πιθανότατα μπορεί να ξεκλειδωθεί.

Υπάρχουν πολλοί προμηθευτές ξεκλειδώματος μέσω του ιστού, δυστυχώς, πολλοί από αυτούς είναι απατεώνες.Μετά από έρευνα και δοκιμές το My IMEI Unlock LTD (Εδώ)είναι μια αξιόπιστη πηγή και είναι σε θέση να ξεκλειδώσουν πολλά iPhone κλειδωμένα (AT & T, T-Mobile ΗΠΑ, Sprint, UK Vodafone, O2 και πολλοί άλλοι μεταφορείς)




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !