Remote Jailbreak για iPhone 4s

0
Ο επιφανής χάκερ Tihmstar επιστρέφει ξανά και έχει αναπτύξει ένα νέο απομακρυσμένο εργαλείο jailbreak για iPhone 4s και άλλες συσκευές 32-bit.

Το πέτυχε αυτό χρησιμοποιώντας ένα απομακρυσμένο jailbreak, το οποίο ένας χρήστης μπορεί να τρέξει μέσω του Safari.Βασίζεται σε κακόφημη ευπάθεια του Pegasus και λειτουργεί ακριβώς όπως το JailbreakMe του Luca Todesco για το iOS 9. Ωστόσο, θα παραμείνει ιδιωτικό και δεν σκοπεύει να κάνει δημόσια αποδέσμευση αυτού του εργαλείου.Αυτό οφείλεται πιθανώς στους κινδύνους ασφαλείας που ενέχονται σε ένα απομακρυσμένο εργαλείο.Αυτό μπορεί επίσης να επιτρέψει σε έναν χάκερ να εισάγει κακόβουλο κώδικα στη συσκευή σας μέσω μιας ιστοσελίδας.

Ο Tihmstar πρόκειται να πραγματοποιήσει μια εκπαιδευτική συνεδρία 2 ημερών στο Black Hat 2018. Αυτή η εκπαίδευση θα αφορά μόνο τις συσκευές Apple 32 bit.Ως εκ τούτου, αυτό το απομακρυσμένο εργαλείο jailbreak μπορεί να χρησιμεύσει ως εργαλείο για την εκπαίδευση των παρευρισκομένων.

Τα εργαλεία του Tihmstar περιορίζονται μόνο σε συσκευές 32 bit. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι χρήστες που έχουν παλαιότερα iPhones ή συσκευές εκτός εγγύησης θα μπορούν να επωφεληθούν από αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !