4 καλύτερες εφαρμογές καταγραφής κλήσεων για το iPhone

0
Είτε πρόκειται για μια σημαντική συζήτηση με τους συναδέλφους σας είτε για μια συνάντηση προβληματισμού με τον επιχειρηματικό σας συνεργάτη, υπάρχουν φορές που ίσως θέλετε να διατηρήσετε μια καταγραφή των συνομιλιών σας, ώστε να μπορείτε να τις ανατρέξετε αργότερα.

Δεδομένου ότι η καταγραφή κλήσεων είναι παράνομη σε πολλές χώρες, η Apple δεν περιλαμβάνει μια εφαρμογή καταγραφής κλήσεων με τα iPhones της. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε τέτοια λειτουργικότητα, υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο κατάστημα App Store που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταγράψετε φωνητικές κλήσεις στο iPhone.

1. TapeACall Pro  Είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή καταγραφής κλήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η εφαρμογή καθιστά πολύ απλή την καταγραφή οποιωνδήποτε κλήσεων. Μόλις πραγματοποιήσετε μια κλήση, απλά πατήστε το κουμπί εγγραφής και η εφαρμογή θα δημιουργήσει μια κλήση συνδιάσκεψης τριών δρόμων, όπου χρησιμοποιείται η τρίτη γραμμή για την καταγραφή της κλήσης. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε την καταγραφή μέσω κοινωνικών μέσων ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

2. Call Recorder-IntCall Η εφαρμογή χειρίζεται τόσο την εγγραφή όσο και την τιμολόγηση πολύ διαφορετικά από το TapeACall Pro. Πρώτον, για να μπορεί η εφαρμογή να καταγράφει τηλεφωνικές κλήσεις, θα πρέπει να καλέσετε τον αριθμό χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο κλήσης της εφαρμογής. Για την καταγραφή των εισερχόμενων κλήσεων, πρέπει πρώτα να ανοίξετε την εφαρμογή και, στη συνέχεια, να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην οθόνη, γεγονός που καθιστά λίγο πιο δύσκολο να καταγράψετε τις εισερχόμενες κλήσεις. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε τις εγγραφές στο τηλέφωνό σας ή να τις ανεβάσετε στο Google Drive ή το Dropbox.

3. Call Recorder Unlimited Η εφαρμογή δεν χρησιμοποιεί μόνο το παρόμοιο τρισδιάστατο τηλεφωνικό σύστημα για την καταγραφή των κλήσεων, αλλά έχει επίσης τιμολογήσει τις υπηρεσίες της για να αντικατοπτρίζει την ίδια τιμή με την εφαρμογή TapeACall Pro. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να φορτώσετε κλήσεις και να τις μοιραστείτε χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μέσων συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών μηνυμάτων και των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

4. ipadio Το iPadio είναι μια όμορφη δωρεάν εφαρμογή που όχι μόνο σας επιτρέπει να καταγράφετε κλήσεις αλλά και οποιοδήποτε άλλο ήχο. Όταν δημιουργείτε ένα λογαριασμό στο ipadio, θα δημιουργηθεί επίσης ένας ηλεκτρονικός λογαριασμός στο ipadio.com. Μόλις θέλετε να καταγράψετε τις κλήσεις σας, θα χρειαστεί να καλέσετε πρώτα έναν από τους τοπικούς αριθμούς του ipadio και να εισάγετε τον μοναδικό σας κωδικό PIN. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε μια κλήση και να συγχωνεύσετε τα δύο, πράγμα που σημαίνει ότι και οι δύο πλευρές της συνομιλίας θα καταγραφούν και ο ήχος θα εμφανιστεί αυτόματα στον online λογαριασμό σας. Μπορείτε να μεταβείτε στο λογαριασμό σας στο διαδίκτυο για να κάνετε λήψη και κοινή χρήση των εγγραφών σας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !