Η εφαρμογή Facebook ενσωματώνεται με τη λειτουργία εγγραφής οθόνης του ios 11

0
Όπως αναφέρθηκε την Παρασκευή στο Twitter από τον Abhijeet Gupta, η ενημέρωση του αντιγράφου της εφαρμογής για κινητά Facebook στην τελευταία διαθέσιμη έκδοση (έκδοση 156.0) προσθέτει το Facebook ως επιλογή όταν πατάτε το γραφικό στοιχείο Screen Recording στο κέντρο ελέγχου του ios 11 με 3D Touch.

Όπως αποδεικνύεται από την φωτογραφία πιο πάνω,πατώντας το κουμπί εκκίνηση,εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος, το οποίο υποδεικνύει ότι η λειτουργία αυτή μπορεί να χρειαστεί να ενεργοποιηθεί.Είναι επίσης πιθανό να απαιτείται ενημέρωση του ios για να ενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία.

Σύμφωνα με την τεκμηρίωση των προγραμματιστών της Apple,οι εφαρμογές τρίτων μπορούν να χρησιμοποιούν τα επίσημα API της Apple για την εφαρμογή και η τελευταία ενημέρωση του Facebook μπορεί να την χρησιμοποιεί για να επιτρέψει την απευθείας ροή των ηχογραφήσεων στην κοινωνική σας δικτύωση.

Οπότε μόλις ολοκληρωθεί επίσημα αυτή η λειτουργία,θα ανεφερθούμε σε ένα σχετικό ποστ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !