Το iPhone SE δεύτερης γενιάς έρχεται χωρίς πλαίσια στην οθόνη του και χαμηλή τιμή

0
Το iphone SE έχει μια αρκετά μεγάλη μερίδα καταναλωτών όπου είτε ήθελαν μια μικρότερη και πιο συμπαγή συσκευή είτε τους ενδιέφερε το χαμηλό κόστος και γνώρισε αρκετά μεγάλη επιτυχία αφού δεν είχε να ζηλέψει και πολλά από τις κορυφαίες επιλογές της εταιρίας.
Έτσι η Apple δεν σκοπεύει να σταματήσει την παραγωγή του και αναμένεται η κυκλοφορία του κάπου την άνοιξη η στα μέσα του καλοκαιριού σύμφωνα με τους αναλυτές.
Εκείνο όμως που εντυπωσιάζει είναι τα χαρακτηριστικά του που αν επαληθευτούν θα πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή.
Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα περιλαμβάνει μια οθόνη OLED χωρίς πλαίσια όπως και του iphone X τον επεξεργαστή A10 2GB μνήμη RAM,  ασύρματη φόρτιση και 12 megapixel κάμερα.Το κόστος θα είναι πολύ χαμηλό ξεκινώντας από την φθηνότερη επιλογή των 32GB στα 400 δολάρια και θα αυξάνεται ανάλογα με την χωρητικότητα της συσκευής.
Φυσικά όλα αυτά ακόμη αποτελούν φήμες που όμως δεν είναι και τόσο μακριά από την πραγματικότητα όπως μας έχει δείξει στο παρελθόν η εταιρία.
Εσείς θα προτιμούσατε μια τέτοια συσκευή αν κυκλοφορήσει έναντι του iphone X που είναι και πιο ακριβό?





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !