Πώς να εγκαταστήσετε μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής iOS μέσω του App Store - Argonaytis

.

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

Πώς να εγκαταστήσετε μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής iOS μέσω του App Store
Πολλές σύγχρονες εφαρμογές για iPad ή iPhone λειτουργούν μόνο σε iOS 11. Αλλά πώς να είναι χρήστες παλαιότερων συσκευών που δεν υποστηρίζουν το iOS 11; Ευτυχώς, υπάρχει λύση στο πρόβλημα αυτό !
Σημειώστε ότι για την εγκατάσταση μιας παλιάς έκδοσης της εφαρμογής μπορούν μόνο οι ιδιοκτήτες της, δηλαδή όσοι έχουν ήδη τουλάχιστον μια φορά κατεβάσει την εφαρμογή παλιότερα.
Πρώτα πρέπει να μεταβείτε στο App Store και στην ενότητα "Αγορές". Περιμένετε μέχρι να φορτωθεί η λίστα με τα εικονίδια εφαρμογών.

Μετά τη φόρτωση της λίστας, πρέπει να επιλέξετε την εφαρμογή που ψάχνετε και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο με το σύννεφο. Στο App Store θα εμφανίσει ένα παράθυρο διαλόγου με την ερώτηση "Θέλετε να εγκαταστήσετε μια παλαιότερη έκδοση;". Λίγο καιρό μετά την επιβεβαίωση, η λήψη θα ξεκινήσει.
Λίγο πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση αξίζει να γίνει επανεκκίνηση της συσκευής, αυτό θα επιταχύνει τη διαδικασία λήψης λίγο περισσότερο.Πώς να εγκαταστήσετε μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής iOS μέσω του App Store Argonaytis Φεβρουαρίου 10, 2018

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

visitors

ARGONAYTIS
021 0300 9960
Greece

SEND ME A MESSAGE


Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη
expand_less