Το Samsung Galaxy S9 ξεπέρασε κατά πολύ το iPhone X

2
Στην κατάταξη της DxOMark, η Samsung με το Galaxy S9 + σημείωσε 99 πόντους, μπροστά από το iPhone X και το Google Pixel 2, αναφέρει σήμερα το Macrumors. Οι ειδικοί αναγνώρισαν τη ναυαρχίδα της Samsung ως το καλύτερο τηλέφωνο με κάμερα.
Το κύριο χαρακτηριστικό της φωτογραφικής μηχανής του Galaxy S9 + είναι ένα νεο διπλό διάφραγμα. Σε χαμηλό φωτισμό, η πίσω κάμερα χρησιμοποιεί ένα διάφραγμα f / 1,5 για μέγιστη λήψη φωτός. Σε έντονο φως, το διάφραγμα f / 2.4 ενεργοποιείται για τη βελτίωση της ευκρίνειας και την εξάλειψη του πολύ έντονου φωτισμού.
 Η αυτόματη εστίαση δεν είναι η ταχύτερη σε σύγκριση με άλλες συσκευές που δοκιμάζει η ομάδα DxO αλλά η ταχύτητά του είναι αρκετή ώστε να μην είναι πρόβλημα για κανέναν χρήστη.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής της φωτογραφικής μηχανής, η ομάδα DxOMark μελέτησε περισσότερες από 1500 δοκιμαστικές λήψεις και δύο ώρες βίντεο. Οι φωτογραφίες λήφθηκαν όχι μόνο στο εργαστήριο, αλλά και στο δρόμο και όλες οι εικόνες λήφθηκαν χρησιμοποιώντας τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

Νωρίτερα η εταιρεία DisplayMate με την κυκλοφορία του iPhone X το είχε κατατάξει στην καλύτερη οθόνη σε κινητά κάτι που χθες με την κυκλοφορία του S9 δεν ισχύει πλέον αφού η κορεάτικη συσκευή ξεπέρασε το iphone X.
Σύμφωνα με το DisplayMate, η Samsung έχει καταφέρει να βελτιώσει τις παραμέτρους της οθόνης. Έτσι, η κορεατική εταιρεία κατόρθωσε να δημιουργήσει ένα νέο ρεκόρ.
Χαρακτηριστικό είναι η δήλωση της εταιρίας που αναφέρει...

"...η εμφάνιση της κορεατικής ναυαρχίδας είναι σίγουρα καλύτερη από αυτή που χρησιμοποιείται σε υπάρχοντα smartphones, τηλεοράσεις, tablet και φορητούς υπολογιστές ", ανέφεραν οι ειδικοί της DisplayMate.







Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Νομίζω ότι μιλάμε για εντελώς διαφορετικά πράγματα ! Το iPhone κυκλοφορεί από τον Οκτώβριο του 2017, ενό το galaxy S9 plus τώρα ξεκινά την Κυκλοφορία του !
    Ένα τηλέφωνο που κυκλοφορεί 5-6 μήνες μετά από τον κύριο ανταγωνιστή του είναι φυσιολογικό να είναι στα benchmark καλύτερο.
    Το μόνο πράγμα που μένει είναι να δούμε στην πράξη τα αποτελέσματα !!
    Εγώ τουλάχιστον 4-5 χρόνια τώρα είμαι φαν του μπλογκ σου, αλλά έχω παρατηρήσει ότι τον τελευταίο
    χρόνο που μειώθηκαν οι διαφήμισης στο μπλογκ σου έχεις αποκτήσει μια πικρία για τα προϊόντα που κάποτε θαύμαζες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερο στην οθόνη και στη κάμερα αλλά όχι στη ταχύτητα που εξακολουθεί να είναι το iPhone

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !