Δείτε πώς μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων από το App Store όταν μια εφαρμογή είναι ελαττωματική ή δεν είναι διαθέσημη!

1
Μερικές φορές οι εφαρμογές iPhone και iPad δεν λειτουργούν όπως υποτίθεται (ή τον τρόπο με τον οποίο διαφημίζονται),άλλες φορές είναι απλά σπασμένες ή εξαφανίζονται από το App Store και δεν μπορούν να μεταφορτωθούν από την καρτέλα Αγορές.Σε καταστάσεις όπως αυτές, οι απογοητευμένοι καταναλωτές μπορούν να ζητήσουν τα χρήματά τους πίσω.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους από εμάς είμαστε στην Ευρώπη, καθώς ο νόμος απαιτεί από την Apple να δέχεται αιτήσεις επιστροφής χρημάτων ψηφιακού περιεχομένου εντός 14 ημερών από την αγορά, χωρίς λόγο για επιστροφή χρημάτων.Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple έχει επιστρέψει στο παρελθόν αγορές εντός εφαρμογής που έγιναν τυχαία (τα παιδιά παίζουν με το iPad ενός γονέα κ.ο.κ.), αν και η εταιρεία το κάνει μόνο μία φορά ανά πελάτη.

Αποκτήστε επιστροφή χρημάτων μέσω του iTunes:

1) Ανοίξτε το iTunes στο Mac ή τον υπολογιστή σας. Το πρώτο βήμα είναι να ανοίξετε το iTunes στο Mac ή τον υπολογιστή σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί με το αναγνωριστικό της Apple.

2) Αποκτήστε πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού σας. Αφού συνδεθείτε, κάντε κλικ στο όνομά σας (ακριβώς δεξιά από τη γραμμή αναπαραγωγής του iTunes) και στο αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε 'Πληροφορίες λογαριασμού'. Στη συνέχεια, θα πρέπει να σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης της Apple ID πριν να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού σας.

3) Πρόσβαση στο ιστορικό αγορών. Αφού έχετε πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού σας, εντοπίστε το "Ιστορικό αγορών" και κάντε κλικ στο "Δείτε όλα". Από εδώ,κάντε κλικ στο 'Αναφορά προβλήματος' δίπλα στην αγορά για την οποία θέλετε να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

4) Ολοκληρώστε την επιστροφή χρημάτων.Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί "Αναφορά προβλήματος", θα πρέπει να μεταφερθείτε στον ιστότοπο της Apple.Από εδώ, ακολουθήστε τα βήματα μετά τη σύνδεση, ζητήστε την επιλογή "Επιστροφή χρημάτων" και εξηγήστε τους λόγους.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !