Πως θα φτιάξετε το δικό σας Animoji με το δικό σας πρόσωπο στο Ios 12!

1
Το ios 12 φέρνει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός προσαρμοσμένου Animoji του δικού σας (ή κάποιου άλλου) προσώπου, που ονομάζεται Memoji.

Στην κύρια παρουσίαση του WWDC 2018 , η Apple παρουσίασε σημαντικές ενημερώσεις και στις τέσσερις πλατφόρμες του λειτουργικού συστήματος, αλλά μακράν ο χρόνος δαπανήθηκε για το ios 12 για το iPad και το iPhone. Η νέα ενημέρωση ios 12 - η οποία επί του παρόντος είναι διαθέσιμη σε beta - φέρνει αύξηση ταχύτητας (ιδιαίτερα σε παλαιότερες συσκευές), συνομιλίες FaceTime για έως και 32 συμμετέχοντες, νέα χαρακτηριστικά αυξημένης πραγματικότητας, έξυπνη κοινή χρήση φωτογραφιών και εργαλεία παρακολούθησης και περιορισμού χρήση της εφαρμογής (και των παιδιών σας), αλλά και για τη νέα δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο Animoji.

Το νέο χαρακτηριστικό, που ονομάζεται Memoji, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα emoji του δικού σας προσώπου - ή το πρόσωπο του οποίου θέλετε να υποδηλώσετε - και στη συνέχεια να ζωντανέψετε αυτό με τις δικές σας κινήσεις του προσώπου, που έχουν τραβηχτεί από τους Front Scanners στο iPhone Χ . Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε τον τρόπο δημιουργίας και χρήσης του Memoji.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Μηνύματα.

2) Θα δείτε μια σειρά από εικονίδια στο κάτω μέρος της οθόνης. Εάν ένα εικονίδιο πιθήκου είναι ορατό, πατήστε αυτό για να ανοίξετε την εφαρμογή Animoji. Διαφορετικά, πατήστε το A δίπλα στη γραμμή εισαγωγής κειμένου για να εμφανίσετε μια πληρέστερη λίστα των εφαρμογών μηνυμάτων και, στη συνέχεια, το εικονίδιο πιθήκου όταν εμφανιστεί.

3) Μεταβείτε στην επιλογή των ζώων, των ρομπότ, των φαντασμάτων κ.λπ., μέχρι που στην άκρη στην δεξιά πλευρά θα δείτε ένα σύμβολο συν, με την ονομασία New Memoji. Πατήστε αυτό.

4) Υπάρχουν καρτέλες για το δέρμα, τα μαλλιά, το κεφάλι, τα μάτια, τα φρύδια, τη μύτη και τα χείλη, τα αυτιά, τα μαλλιά προσώπου, τα γυαλιά, τα καλύμματα κεφαλής κ.ο.κ. Εργαστείτε μέσα από το καθένα με τη σειρά, ρυθμίζοντας τις επιλογές που ταιριάζουν. Σε όλη αυτή τη διαδικασία ένα avatar θα είναι ορατό στην κορυφή, δείχνοντας τις επιλογές σας μέχρι στιγμής.

5. Όταν είστε ικανοποιημένοι με το Memoji, πατήστε Τέλος. Θα επιστρέψετε στο μήνυμα που ήσασταν πριν, με το νέο animation Memoji σε πραγματικό χρόνο στο κάτω μέρος της οθόνης.Το Memoji αποθηκεύεται τώρα στο συρτάρι για μεταγενέστερη χρήση.Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε πολλά προσαρμοσμένα Memoji.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή για έως και 10 δευτερόλεπτα: υπάρχει αντίστροφη μέτρηση, ώστε να μπορείτε να δείτε πόσο ώρα έχει απομείνει. Αυτό θα σταματήσει αυτόματα σε αυτό το σημείο, αλλά μπορείτε να πατήσετε το κόκκινο τετράγωνο για να σταματήσετε την εγγραφή πριν από τότε αν έχετε πει και κάνει ό, τι θέλετε.



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !