Ετοιμαστείτε για να κάνετε jailbreak στο ios 11.3.1!Η απελευθέρωσή του σύντομα!

4
Το jailbreak στο ios 11.3.1 είναι απο τις τοπ συζητήσεις που γίνονται αυτές τις μέρες. Ο Min Zheng ήταν ο δημιουργός ειδήσεων για τις τελευταίες εβδομάδες με τα tweets του σχετικά με το ios 11.3 jailbreak και το ios 11.3.1. Ωστόσο, ήταν επιτυχής με το ios 11.3.1 jailbreak καθώς δημοσιεύτηκε ένα βίντεο του Terminal στο ios 11.3.1 και την εγκατάσταση του Cydia.

Το cydia θα είναι διαθέσιμο με το εργαλείο electra. Το jailbreak θα μπορούσε να ήταν δύσκολο καθώς η Apple έχει βάλει τη μέγιστη προσπάθεια να κλείσει τις τρύπες στο ios 11 με ένα κύμα ενημερώσεων. Ωστόσο, το νέο jailbreak θα λειτουργήσει μόνο με το iPhone 6S και παλαιότερα μοντέλα. Αυτό περιορίζει τον αριθμό των συσκευών που μπορεί να σπάσει το jailbreak, καθώς η παράκαμψη αυτή που απαιτείται για το jailbreak στο iPhone 7 και νεότερες συσκευές που τροφοδοτούνται με A10 δεν είναι εφικτή.(προς το παρών).

Αν είστε ήδη στο ios 11,4, τώρα είναι η ώρα να γίνει η υποβάθμιση αν θέλετε να έχετε ένα νέο jailbreak στα χέρια σας,στο ios 11.3.1. Η Apple θα σταματήσει να υπογράφει το λογισμικό σύντομα( 11.3.1), οπότε καλό θα είναι να βιαστείτε!

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !