Η Apple ενημέρωσε την ιστοσελίδα της προς τιμήν των τελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

0
Πριν από τον τελικό του αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Apple αποφάσισε να γιορτάσει αυτή την εκδήλωση με τον επανασχεδιασμό των γαλλικών και κροατικών τοποθεσιών της  δήλωσε η γαλλική πύλη iPhoneAddict.
 Έτσι τώρα, όταν ανοίγει η σελίδα Apple.com στη Γαλλία, ένα σύντομο βίντεο με πολλές μπάλες ποδοσφαίρου και γαλλικές σημαίες παίζουν αυτόματα στην κεντρική σελίδα και εξαφανίζονται αμέσως αυτόματα μετά το τέλος.
Για τους Κροάτες οπαδούς στην κύρια σελίδα της Apple.com υπάρχει ένα παρόμοιο βίντεο, αν και χωρίς τη σημαία της Κροατίας. Αντίθετα, εμφανίζει καρδιές, πυρκαγιές και μπάλες ποδοσφαίρου.
  Η Apple ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία. Δίδαξε τη Siri  να μιλήσει για το Κύπελλο, ξεκίνησε τη διαφήμιση "Behind the Mac", κυκλοφόρησε αρκετές νέες φωτογραφίες της σειράς "Taken on the iPhone" και τα AirPods φωτίστηκαν σε πολλές φωτογραφίες των παικτών...





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !