Το IOS 12 beta 4 κυκλοφόρησε...

0
Η Apple κυκλοφόρησε το τέταρτο υλικολογισμικό iOS 12 για το iPhone, το iPad και το iPod touch.
Το υλικολογισμικό έχει σχεδιαστεί για καταχωρημένους προγραμματιστές αλλα παρ 'όλα αυτά, ο καθένας μπορεί να το κατεβάσει.Παλιότερα γράψαμε για το πώς μπορεί καποιος να το κάνει.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί σημαντικές αλλαγές στο iOS 12 beta 4. Υπήρχαν νέα αυτοκόλλητα στην εφαρμογή "Δραστηριότητα" και άλλαξε η σειρά εμφάνισης των προγραμμάτων στο παράθυρο "Κινητά δεδομένα". Προφανώς, η Apple άρχισε και πάλι να διορθώνει σφάλματα και να αυξάνει την απόδοση του συστήματος.
Το iOS 12 ανακοινώθηκε στις 4 Ιουνίου στο WWDC 2018. Το σύστημα του λειτουργικού χρειάζεται ένα τεράστιο έργο για να διορθωθούν τα σφάλματα. Οι περισσότερες αλλαγές επηρέασαν την απόδοση και τη σταθερότητα του λογισμικού. Επίσης σε αυτό υπήρχε υποστήριξη για την τεχνολογία ARKit 2.0, ομαδοποίηση καρτελών, προηγμένη λειτουργία "Μην ενοχλείτε", προσωπικά κινούμενα χαμόγελα Memoji και πολλά άλλα.

Ταυτόχρονα η Apple κυκλοφόρησε το tvOS 12 beta 4 και watchOS 5 beta 4.Για να εγκαταστήσετε τα νέα λειτουργικά θα πρέπει να έχετε τα απαιτούμενα πιστοποιητικά στις συσκευές που σας ενδιαφέρουν.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !