Τρεις νέες σειρές video κυκλοφόρησαν απο την Samsung όπου κοροϊδεύουν την Apple

0
Η Samsung συνεχίζει να διαφημίζει τα smartphones της Apple. Πρόσφατα, η εταιρεία κυκλοφόρησε άλλα τρία κλιπ από τη σειρά Ingenius, αφιερωμένη σε διάφορες λειτουργίες του iPhone.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή τη φορά οι δημιουργίες της Samsung συμπίπτουν με τις προσπάθειες της εταιρείας να διαφημίσει το δικό της gadget, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου 2018. Τα φρέσκα teasers δίνουν ενδείξεις για το τι θα είναι το Samsung Galaxy Note 9.


Το πρώτο βίντεο είναι αφιερωμένο στην πιο αξιομνημόνευτη γραμμή του iPhone X - μια προβολή κάτω από τις μπροστινές κάμερες


Σε αυτό το βίντεο, το κορίτσι προσπαθεί να μάθει πώς μπορεί να τρέξει δύο εφαρμογές στο iPhone ταυτόχρονα, υποστηρίζοντας ότι το Samsung Galaxy S9 της αδελφής της είναι σε θέση να το κάνει.



Το κορίτσι δεν μπορεί να βρει την υποδοχή κάρτας μνήμης στο iPhone. Ο σύμβουλος λέει ότι δεν έχει. Και για την αποθήκευση δεδομένων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες cloud. Ο πελάτης πιστεύει ότι αυτό είναι ενοχλητικό. Στη συνέχεια, ο σύμβουλος προσφέρει να αγοράσει ένα smartphone με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης μεγαλύτερου μεγέθους, επειδή κοστίζει μόνο 140 δολάρια επιπλέον!!!




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !