Apple Watch Jailbreak Tool, αλλά δεν είναι για όλους!

0



Κυκλοφόρησε το εργαλείο 'JelbrekTime' για τους χρήστες της Apple Watch μέσω του GitHub.Πρόκειται για ένα «δημόσιο» jailbreak συμβατό με το Apple Watch Series 3 που τρέχει το watchOS 4.1 λογισμικό.Δεν είναι για όλους τους χρήστες, επειδή το jailbreak απευθύνεται σε προγραμματιστές.

Το jailbreak για το Apple Watch έχει πολλές δυνατότητες. Οι παραγωγοί στο WCCFTech σημείωσαν ότι είναι εφικτό να αποκτήσετε το εργαλείο 'JelbrekTime' για να εργαστείτε σε παλιότερες συσκευές Apple Watch και σε παλαιότερες εκδόσεις του watchOS, τροποποιώντας τον κώδικα.Στην τρέχουσα μορφή του, το εργαλείο Apple Watch jailbreak δίνει στους προγραμματιστές την πρόσβαση σε ανάγνωση / εγγραφή.Επίσης, τους επιτρέπει να εκμεταλλεύονται τον πυρήνα χρησιμοποιώντας το v0rtex και να επανατοποθετούν το σύστημα αρχείων ριζών. Οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να εξαγάγουν το πακέτο bootstrap.tar και να περιλαμβάνουν patches .

Στο μέλλον, τέτοια εργαλεία jailbreak με πρόσβαση root στο watchOS θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσετε προσαρμοσμένες τροποποιήσεις στο smartwatch σας.

Το Apple Watch παραμένει μακράν το πιο δημοφιλές smartwatch στον πλανήτη, χάρη στην τεράστια επιτυχία της Apple Watch Series 3 LTE. Σύμφωνα με την ερευνητική εταιρεία Canalys , οι αποστολές Apple Watch αυξήθηκαν κατά 30% σε ετήσια βάση τον Απρίλιο-Ιούνιο σε 3,4 εκατομμύρια μονάδες. Ως αποτέλεσμα, η Apple κατέκτησε το 34% της παγκόσμιας αγοράς smartwatch. Η σειρά 3 LTE πωλήθηκε ιδιαίτερα καλά στην Κίνα και άλλες ασιατικές αγορές, όπου αντιπροσώπευε πάνω από το 60% των πωλήσεων. Η Apple έχει εξασφαλίσει συμφωνίες μεταφορέων σε πολλές χώρες, όπως η Ινδία και η Ταϊβάν, για να ενισχύσουν τις πωλήσεις της Apple Watch εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο κατασκευαστής των iPhone προετοιμάζεται να ξεκινήσει την αναβαθμισμένη Apple Watch Series 4 με ολοκαίνουριο σχεδιασμό τον επόμενο μήνα. Τα νέα μοντέλα ρολογιών θα έχουν μεγαλύτερες οθόνες των 1,57 ίντσες και 1,78 ίντσες. Το Series 4 Watch αναμένεται να προσφέρει μεγαλύτερη μπαταρία και βελτιωμένη παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας. Η Apple δοκιμάζει το ρολόι watchOS 5, το οποίο θα προσφέρει υποστήριξη για podcasts, τη δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου από εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών.

Σύμφωνα με το Bloomberg , το ρολόι Next-gen θα μπορούσε να περιλαμβάνει την καινοτόμο οθόνη MicroLED της Apple. Η νέα τεχνολογία απεικόνισης θα κάνει το ρολόι "πιο λεπτό, φωτεινότερο". Το ρολόι της σειράς 4 θα υποστηρίξει επίσης την επερχόμενη χαλάρωση ασύρματης φόρτισης της AirPower της Apple.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !