Eνα κρίσιμο ζήτημα για το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus που μπορεί να γίνει παγκόσμια αποτυχία για την συσκευή

0
Οι ειδικοί του iFixit βρήκαν ένα νέο πρόβλημα στο παλιό iPhone 7 και στο iPhone 7 Plus, εξαιτίας του οποίου η συσκευή μπορεί να αποτύχει για την Apple. Το πρόβλημα ονομάστηκε "ασθένεια βρόχων".
Οι αποτυχίες στη λειτουργία του iPhone 7 και του iPhone 7 Plus δεν οφείλονται σε ιούς ή ατέλειες του iOS. Τα προβλήματα αρχίζουν και τελειώνουν σε επίπεδο υλικού. Κατ 'αρχάς, τα φωνητικά μηνύματα και το μικρόφωνο δεν είναι διαθέσιμα και σταματάνε να λειτουργούν, όπου  τότε η συσκευή κρεμάει και δεν ξεκινά καθόλου και όταν προσπαθείτε να κάνετε επανεκκίνηση της διαδικασίας δεν εμφανίζει κάτι άλλο από την εμφάνιση του λογότυπου της Apple.

Η περιγραφή της "ασθένειας βρόχου" είναι παρόμοια με το πρόβλημα με το λογισμικό, αλλά ο λόγος του προβλήματος τώρα βρίσκεται στο τσιπ του ήχου, το οποίο αρχίζει να μπλοκάρει  τη μητρική πλακέτα. Για την επιδιόρθωση του επηρεαζόμενου smartphone απαιτείται όχι μόνο ένας έμπειρος τεχνίτης, αλλά και ένας ειδικός εξοπλισμός.

Η Apple γνωρίζει ήδη αυτό το πρόβλημα και αναφερει:

"Έχουμε ένα πολύ μικρό αριθμό καταγγελιών σχετικά με ελαττωματικά μικρόφωνα του iPhone 7. Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπαλλήλους της AppleCare για οποιοδήποτε θέμα που προέκυψε", ανέφερε η εταιρεία.

Ίσως η Apple να έχει συνάντηση με τους ιδιοκτήτες του ελαττωματικού iPhone 7 και του iPhone 7 Plus και να τους προσφέρει δωρεάν επισκευή, παρά την εγγύηση που έχει λήξει αν και η είδηση έφερε κάποιο πανικό στο διαδίκτυο με τους χρήστες του 7 να τα πουλάνε πριν αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !