Κυκλοφορισε το δημοφιλές Fortnite παιχνίδι μόνο για τα Samsung κινητά

0
Όπως αναμενόταν, το Fortnite  από σήμερα εμφανίστηκε και στο Android, αλλά όχι στο Google Play το γνωστό κατάστημα.Το δημοφιλές παιχνίδι έχει γίνει μια προσωρινή αποκλειστικότητα όλων των τελευταίων Galaxy της Samsung.
Αυτή τη στιγμή, οι ιδιοκτήτες των S7, S8, S9, Note 8, Note 9, S3 και S4 μπορούν να κατεβάσουν το "shooter game" στο κατάστημα Galaxy Apps, καθώς και στο Samsung Game Launcher.To Fortnite γίνεται σταδιακά διαθέσιμο, σε όλες τις χώρες και ίσως σε μερικους να μην εμφανίζεται ακόμα.

Στο Galaxy Apps δεν είναι το ίδιο το παιχνίδι, και η εφαρμογή, έχει αρκετά μεγάλο μέγεθος. Ήδη θα χρειαστείτε να κατεβάσετε αρχεία με μέγεθος 855 MB. Αφού τελειώσει η εγκατάσταση σας καλωσορίζει στην αρχική οθόνη και θα σας ζητήσει να καταχωρίσετε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας.Το Fortnite μπορεί να προσεγγιστεί με διάφορους τρόπους: μέσω λογαριασμών της Google, του Facebook, Epic Games, Playstation, Xbox ή Nintendo Switch. Αυτό σημαίνει ότι παλαιότερα οι παίκτες που έπαιζαν στο θα είναι σε θέση να συγχρονίσουν όλα τα δεδομένα τους χωρίς προβλήματα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !