Κυκλοφορισε το δημοφιλές Fortnite παιχνίδι μόνο για τα Samsung κινητά - Argonaytis

.

Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

Κυκλοφορισε το δημοφιλές Fortnite παιχνίδι μόνο για τα Samsung κινητά
Όπως αναμενόταν, το Fortnite  από σήμερα εμφανίστηκε και στο Android, αλλά όχι στο Google Play το γνωστό κατάστημα.Το δημοφιλές παιχνίδι έχει γίνει μια προσωρινή αποκλειστικότητα όλων των τελευταίων Galaxy της Samsung.
Αυτή τη στιγμή, οι ιδιοκτήτες των S7, S8, S9, Note 8, Note 9, S3 και S4 μπορούν να κατεβάσουν το "shooter game" στο κατάστημα Galaxy Apps, καθώς και στο Samsung Game Launcher.To Fortnite γίνεται σταδιακά διαθέσιμο, σε όλες τις χώρες και ίσως σε μερικους να μην εμφανίζεται ακόμα.

Στο Galaxy Apps δεν είναι το ίδιο το παιχνίδι, και η εφαρμογή, έχει αρκετά μεγάλο μέγεθος. Ήδη θα χρειαστείτε να κατεβάσετε αρχεία με μέγεθος 855 MB. Αφού τελειώσει η εγκατάσταση σας καλωσορίζει στην αρχική οθόνη και θα σας ζητήσει να καταχωρίσετε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας.Το Fortnite μπορεί να προσεγγιστεί με διάφορους τρόπους: μέσω λογαριασμών της Google, του Facebook, Epic Games, Playstation, Xbox ή Nintendo Switch. Αυτό σημαίνει ότι παλαιότερα οι παίκτες που έπαιζαν στο θα είναι σε θέση να συγχρονίσουν όλα τα δεδομένα τους χωρίς προβλήματα.

Κυκλοφορισε το δημοφιλές Fortnite παιχνίδι μόνο για τα Samsung κινητά Argonaytis Αυγούστου 09, 2018

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

visitors

ARGONAYTIS
021 0300 9960
Greece

SEND ME A MESSAGE


Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη
expand_less