Λόγω σφάλματος στο iOS 12, οι χρήστες λαμβάνουν ατελείωτες ειδοποιήσεις για ανύπαρκτες ενημερώσεις

0
Οι χρήστες που εγκατέστησαν την τελευταία έκδοση beta του iOS 12, αντιμετωπίζουν πρόβλημα και συγκεκριμένα η οθόνη εμφανίζει συνεχώς ένα μήνυμα σχετικά με την ενημέρωση του λογισμικού.
Εχθές, υπήρχαν πολλά μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με το σφάλμα από τους χρήστες του iOS 12, τόσο από προγραμματιστές όσο και από δημόσιες εκδόσεις. Ο αριθμός των παραπονεμένων συνεχίζει να αυξάνεται καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν την εσφαλμένη ειδοποίηση.
Σε όλες τις περιπτώσεις, μετά το ξεκλείδωμα της συσκευής, εμφανίζεται ένα παράθυρο που αναφέρει: "Υπάρχει διαθέσιμη μια ενημέρωση για το iOS. Ενημερώστε την beta έκδοση του iOS 12. " Οι χρήστες μπορούν να κλείσουν το παράθυρο, αλλά δεν υπάρχουν ενημερώσεις λειτουργικών συστημάτων στις ρυθμίσεις.

Η διαδικτυακή πύλη του AppleInsider επιβεβαίωσε ότι εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο κάθε φορά που ξεκλειδώνεται η συσκευή. Μερικοί χρήστες αναφέρουν ένα αναδυόμενο παράθυρο όταν καλείται το "Σημείο Ελέγχου", ενώ άλλοι λαμβάνουν ένα μήνυμα σε τυχαίο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή Guillermo Rambo, οι μόνιμες ειδοποιήσεις pop-up προκαλούνται από το σφάλμα στον υπολογισμό της ημερομηνίας στο Springboard.

Η Apple δεν έχει σχολιάσει ακόμη την κατάσταση και δεν είναι γνωστό πότε η εταιρεία θα λύσει το πρόβλημα.

Το σφάλμα ενημέρωσης εμφανίστηκε σε λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν από την παρουσίαση της Apple, κατά την οποία η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το iOS 12 για όλους.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !