Πώς να ρυθμίσετε την αντικατάσταση κειμένου σε iPhone και iPad

0
Ένα από τα πιο υποτιμημένα χαρακτηριστικά του iOS ήταν πάντα η "αντικατάσταση κειμένου". Αυτή σας επιτρέπει να επιταχύνετε σημαντικά τη διαδικασία γραφής συγκεκριμένων λέξεων η συμβόλων και έτσι μπορείτε να την συμπεριλάβετε στο πληκτρολόγιο σας.
Το "Αντικατάσταση κειμένου" σας επιτρέπει να εισάγετε αμέσως, για παράδειγμα, έναν αριθμό τηλεφώνου ή μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας τα σύμβολα "@@" ή "##". Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να πληκτρολογήσετε γρήγορα emoji, για παράδειγμα πληκτρολογώντας "aapl" για "".

Πώς να ρυθμίσετε την αντικατάσταση κειμένου σε iPhone και iPad ακολουθώντας τις παρακάτω διαδικασίες...

Άνοιγμα ρυθμίσεων > Γενικά > Πληκτρολόγιο > Αντικατάσταση κειμένου.
Κάντε κλικ στο κουμπί "+" στην επάνω δεξιά γωνία για να προσθέσετε μια νέα αντικατάσταση ή "Επεξεργασία" στην κάτω αριστερή γωνία.
Για να προσθέσετε μια αντικατάσταση, θα πρέπει να γράψετε στην κορυφή στο κελί την πλήρες λέξη ή φράση. Αξίζει να σιγουρευτείτε ότι αυτή χρησιμοποιείται σπάνια για να μην την καλέσετε τυχαία στο πληκτρολόγιο.
Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση" στην επάνω δεξιά γωνία.

Αυτή η λειτουργία είναι παλιά και δεν είναι κάτι νέο, αλλά αξίζει σίγουρα την προσοχή σας. Πολύ σύντομα, το iOS 12 θα κυκλοφορήσει και θα προσθέσει πολλά νέα χαρακτηριστικά στο iPhone. Μεταξύ αυτών: ομαδικές κλήσεις FaceTime, βελτιωμένες ειδοποιήσεις, ARKit 2, "Time Screen", ενημερωμένη λειτουργία "Μην ενοχλείτε" κ.ο.κ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !