Τι να περιμένετε από τo Apple Watch Series 4

0
Τον τελευταίο καιρό έχουν υπάρξει πολλές φήμες και διαρροές σχετικά με την 4 σειρά του Apple Watch. Είμαστε βέβαιοι ότι η Apple θα παρουσιάσει μια νέα γενιά έξυπνων ρολογιών στην εκδήλωση τον Σεπτέμβριο που έρχεται με αρκετές αλλαγές που κάποιες αποκαλύφθηκαν από τώρα.
Πριν από την κυκλοφορία νέων προϊόντων, οι εταιρείες πρέπει να πιστοποιούνται και να έχουν άδεια πώλησης σε ορισμένες χώρες. Σύμφωνα με τα έγγραφα της Οικονομικής Επιτροπής της Ευρασίας, η Apple υπέβαλε αίτηση για την εγγραφή 6 μοντέλων ρολογιών με το λειτουργικό σύστημα watchOS 5.

Πέρυσι, για να ξεκινήσει τις πωλήσεις η Apple του Watch Series 3, η εταιρεία περιέγραψε στην σχετική εφαρμογή 8 προϊόντα. Επομένως, αυτή τη φορά η Apple θα εγκαταλείψει ορισμένα μοντέλα.
Επιπλέον η εταιρία σταμάτα την απελευθέρωση της κεραμεικής Watch Edition έκδοσης και δεν θα πουλήσει το ρολόι χωρίς τη μονάδα LTE.
Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo δήλωσε ότι η εμφάνιση στο νέο έξυπνο ρολόι θα είναι κατά 15% μεγαλύτερη από τις προηγούμενες εκδόσεις.
Η νέα τεχνολογία MicroLED θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας αν επιβεβαιωθούν οι φήμες.
Υπάρχει πιθανότητα ο ψηφιακός τροχός και το μηχανικό κουμπί να αντικατασταθούν από μια οθόνη αφής με έξοδο δόνησης, όπως στην προηγούμενη γενιά του iPhone.

Ίσως η Σειρά 4 θα υποστηρίξει την τυπική τεχνολογία Qi, αντί να τροποποιηθεί, όπως σε προηγούμενες εκδόσεις. Αυτό θα σας επιτρέψει να φορτίσετε το ρολόι με οποιοδήποτε ασύρματο φορτιστή.

Η Apple μπορεί να αυξήσει την ποσότητα της μνήμης από 8 GB σε 16 GB σε κανονικές εκδόσεις. Το πρότυπο Bluetooth 4.2 θα το αντικαταστήσει το Bluetooth 5, το οποίο είναι πιο ενεργειακά αποδοτικό. Πιθανώς, η Apple θα αυξήσει και το ποσό μνήμης RAM στη νέα σειρά Watch.

Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα έξυπνο ρολόι από την Apple, σας συμβουλεύουμε να περιμένετε λίγο, επειδή μετά την ανακοίνωση νέων μοντέλων, η σειρά 3 μπορεί να αγοραστεί με έκπτωση αφού όπως κάθε χρόνο οι τιμές πέφτουν.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !