Πώς να κρύψετε εικόνες του "Photos" στο iPhone

0
Το IOS παρέχει έναν τρόπο απόκρυψης φωτογραφιών χωρίς να τις αφαιρείτε από τη μνήμη της συσκευής σας.
Σχεδόν όλοι στο iPhone έχουν φωτογραφίες που δεν θέλετε να διαγράψετε, αλλά δεν είναι επιθυμητό και να τις δούνε άλλοι. Για τέτοιες περιπτώσεις, οι προγραμματιστές του iOS έχουν δημιουργήσει τη δυνατότητα απόκρυψης μιας εικόνας από τη βιβλιοθήκη.

Πώς να κρύψετε μια εικόνα στην εφαρμογή Φωτογραφίες:
• Πατήστε το κουμπί "Επιλογή" στην εφαρμογή "Φωτογραφίες" (επάνω δεξιά).

• Επιλέξτε τις εικόνες που θέλετε να κρύψετε.
• Πατήστε το κουμπί Share (Κοινή χρήση) κάτω.
• Πατήστε το κουμπί "Απόκρυψη" με το κατάλληλο εικονίδιο όπου για να το βρείτε, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μενού που εμφανίζεται.


Τι συμβαίνει με τις κρυφές εικόνες;

Οι κρυμμένες εικόνες παραμένουν στη μνήμη της συσκευής, όπως και οι υπόλοιπες εικόνες. Δεν εμφανίζονται στην καρτέλα Φωτογραφίες (Συλλογές) και Αναμνήσεις. Οι κρυμμένες εικόνες μπορούν να βρεθούν με αναζήτηση και σε ξεχωριστό άλμπουμ που ονομάζεται "Κρυφό".
Για να επιστρέψετε τις κρυφές φωτογραφίες στην προηγούμενη κατάστασή τους, πρέπει να μεταβείτε στην επιλογή "Άλμπουμ", να βρείτε το "Κρυφό" φακελο, να επιλέξετε τις εικόνες που θέλετε, να κάνετε κλικ στο κουμπί "Κοινή χρήση" και να βρείτε την επιλογή "Εμφάνιση" με το ίδιο εικονίδιο με το "Απόκρυψη".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !