ReProvision(Cydia Extender Alternative) Υπογράψτε οποιοδήποτε .IPA αρχείο ή εφαρμογές τρίτων που δεν είναι διαθέσιμες στο App Store!

0
Το Jailbreaking έχει γίνει δημοφιλής από το πρώτο iPhone που ήρθε στην αγορά. Ενώ η Apple επέβαλε μια δέσμη των περιορισμών στις συσκευές iPhone για να το καταστήσει ασφαλές και γρηγορότερο, το jailbreaking επιτρέπει στους χρήστες να πάνε πέρα από αυτό. Ο σημαντικότερος λόγος πίσω από μια συσκευή ios είναι να μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές έξω από το App Store.

Το jailbreaking δεν είναι αρκετό όταν πρόκειται για την εγκατάσταση ανυπόγραφων apps σε μια συσκευή ios. Το Cydia Extender είναι ένα εργαλείο που σχεδιάστηκε για να υπογράφει αυτόματα τις εφαρμογές οι οποίες βρίσκονται εκτός του App Store. Όμως κυκλοφόρησε η αναδιάταξη της καλύτερης εναλλακτικής λύσης του Cydia Extender,το ReProvision!

Το ReProvision είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Cydia Extender που λειτουργούν σε 32-bit και 64-bit συσκευές της Apple. Ο Matt Clarke είναι ο προγραμματιστής και ο Chiarlitti είναι ο σχεδιαστής του ReProvision.

Μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες του ReProvision είναι ο ανοικτός κώδικας, δηλαδή μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το εργαλείο χωρίς κόστος. Οι συσκευές Apple 32-bit και 64-bit υποστηρίζονται. Παίρνοντας τη δέσμευση με την αναδιάταξη, μπορείτε εύκολα να υπογράψετε οποιοδήποτε αρχείο IPA ή app τρίτων που βρίσκονται εκτός του App Store. Επιπλέον, μπορείτε να υπογράψετε οποιαδήποτε εφαρμογή που έχει λήξει ή λήγει σύντομα. Η διεπαφή χρήστη αυτού του εργαλείου είναι πολύ καθαρη και εύκολη στη χρήση. Η αναδιάταξη είναι συμβατή με συσκευές που λειτουργούν σε ios 9,0 ή υψηλότερες εκδόσεις ios.

Καταρχήν, πρέπει να ανοίξετε το Cydia στη συσκευή σας και να πάτε στην ετικέττα «πηγών». Τώρα, θα πρέπει να πατήσετε στο "Επεξεργασία" και μετά στο "Add" για να βάλετε την πηγή διεύθυνση cydia.incendo.ws/ . Στην καρτέλα Αναζήτηση, μπορείτε να πληκτρολογήσετε την λέξη ReProvision ώστε να το βρείτε και να το εγκαταστήσετε επίσημα. Μόλις εγκατασταθεί επιτυχώς η εφαρμογή αναδιάταξη,στην αρχική οθόνη, θα βρείτε το εικονίδιο ReProvision. Απλά, πατήστε το για να ξεκινήσει η αναδιάταξη. Όταν ανοίξετε την εφαρμογή, θα σας ζητήσει να εισαγάγετε το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε. Μετά από αυτό, θα πρέπει να πατήσετε στο "επιβεβαίωση" και να περιμένετε για τη διαδικασία επαλήθευσης πιστοποιητικόυ για να ολοκληρωθεί.

1) Λήξη σύντομα: αυτή η ενότητα θα σας δείξει εφαρμογές που λήγουν σύντομα. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξέρετε ποια app απαιτούν την εκ νέου υπογραφή πριν από τη λήξη.

2) Πρόσφατα υπογεγραμμένο: πρόσφατα υπογεγραμμένο τμήμα είναι η λίστα με όλες τις εφαρμογές που έχουν υπογραφεί πρόσφατα με την αναδιάταξη.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως λειτουργεί το ReProvision,καθώς θα δείτε την εφαρογή MovieBox με την κατάληξη ipa η οποία εφαρμογή δεν ανήκει στο App Store. Μπορείτε να βρείτε διάφορες σελίδες με εφαρμογές οι οποίες δεν ανήκουν στο App Store και να της κατεβάσετε καθώς θα επιλέγετε αυτόματη αναδιάταξη καθώς λήγουν η είναι έτοιμες να λήξουν. Το ReProvision κρατά ζωντανές τις εφαρμογές σας για ένα χρόνο τουλάχιστον!









Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !