Samsung Galaxy Watch ενάντια στο Gear S3

2
Η Samsung μας παρουσίασε εχθές την νέα της δημιουργία στα έξυπνα ρολόγια το Galaxy Watch που έρχεται να αφήσει πολύ μακριά το συναγωνισμό και να κάνει την Apple να ανησυχεί σοβαρά.
Το Galaxy Watch είναι ένας τελικός νικητής όταν πρόκειται για το σχεδιασμό στα έξυπνα ρολόγια. Έχει μια πολύ πιο εξελιγμένη εμφάνιση, ενώ παραμένει αριστοκρατικό με την πατενταρισμένη περιστρεφόμενη στεφάνη. Το Gear S3 Frontier είχε μια πολύ σπορ εμφάνιση, ενώ η κλασσική έκδοση μοιάζει πάρα πολύ χαλαρή για ένα smartwatch, αλλά ταίριαζε υπέροχα με ένα κοστούμι. Το Galaxy Watch είναι κάπου μεταξύ των δύο, ικανοποιώντας τους χρήστες και των δύο ειδών.

Σε αντίθεση με το Gear S3, το Galaxy Watch έρχεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη, 42mm και 46mm. Για άλλη μια φορά, στη Samsung για την ανάπτυξη ενός ρολογιού εξυπηρετεί ανθρώπους όλων των μεγεθών καρπού με ένα μόνο προϊόν. Το Gear S3 έρχεται μόνο σε 46mm και φαίνεται αστεία μεγάλο σε μικρότερους καρπούς.
Όσον αφορά τις επιλογές χρωμάτων, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα ρολόι μαύρου χρώματος και των ρολογιών του χρυσού (46mm). Το μοντέλο 42mm, ωστόσο, είναι διαθέσιμο μόνο σε Ασημί. Το Gear S3 δεν έχει ούτε αυτή την πολυτέλεια των επιλογών.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Αρχικά, τόσο το Galaxy Watch όσο και το Gear S3 διαθέτουν τον ίδιο πίνακα οθόνης, μια οθόνη αφής 360 x 360 AMOLED. Το Gear S3 είχε επίσης μια οθόνη 1,3 ιντσών, η οποία είναι η ίδια με το ρολόι Galaxy των 46 χιλιοστών. Το μοντέλο των 42 χιλιοστών διαθέτει μικρότερη οθόνη 1,2 ιντσών με τα ίδια χαρακτηριστικά και ανάλυση. Η οθόνη του Watch Galaxy καλύπτεται από γυαλί Corning Gorilla® DX +, το οποίο πρέπει να είναι καλύτερο από το Corning® Gorilla Glass SR + του Gear S3.

Στο εσωτερικό του Galaxy Watch είναι ένας επεξεργαστής Samsung Exynos 9110 Dual Core 1.15GHz, ο οποίος είναι και πάλι μια βελτίωση σε σχέση με τον Exarnos 7270, επεξεργαστή Dual-core 1.0GHz του Gear S3. Και τα δύο ρολόγια έχουν 768MB RAM και 4GB εσωτερικής αποθήκευσης. Ωστόσο, ένας καλύτερος επεξεργαστής σημαίνει ότι το Galaxy Watch θα πρέπει να έχει μια σημαντική ώθηση στην απόδοση, ειδικά στην απόδοση της μπαταρίας.

Για την μπαταρία, το 46mm Galaxy Watch διαθέτει μια μπαταρία 472mAh, ενώ το μικρότερο μοντέλο των 42mm φιλοξενεί μια μπαταρία 270mAh. Το Gear S3, από την άλλη πλευρά, στεγάζει μια μπαταρία 380mAh, η οποία έχει αντιμετωπίσει πολλά θέματα από τότε που πήρε την ενημέρωση Tizen 3.0 το Νοέμβριο του περασμένου έτους.

Και μιας και μιλάμε για το OS, το Galaxy Watch τρέχει το Tizen 4.0 από το κουτί!

Χαρακτηριστικά
Δεν υπάρχουν εκπλήξεις εδώ, καθώς η Samsung συνεχίζει να επικεντρώνεται στις λειτουργίες γυμναστικής στο smartwatch της. Και αυτή τη φορά, έχουμε μια πληθώρα από αυτές. Η εφαρμογή Health στο Galaxy Watch προσθέτει 21 νέες ασκήσεις εσωτερικού χώρου, λαμβάνοντας συνολικά 39 διαφορετικές προπονήσεις. Με το νέο tracker διαχείρισης παρακολούθησης, το Galaxy Watch είναι ικανό να ανιχνεύει αυτόματα τα υψηλά επίπεδα του στρες, προσφέροντας στους χρήστες ασκήσεις αναπνοής. Στη συνέχεια, υπάρχει ένας νέος προηγμένος ανιχνευτής ύπνου για την παρακολούθηση όλων των επιπέδων ύπνου, συμπεριλαμβανομένων των κύκλων REM.

Το Galaxy Watch εντοπίζει αυτόματα έξι από τις πιο κοινές ασκήσεις όπως ποδηλασία, κολύμβηση, περπάτημα και τρέξιμο. Το ρολόι διαθέτει ενσωματωμένο GPS για να σας κρατήσει συνδεδεμένους ενώ βρίσκεστε σε μια διαδρομή.

Με το Bixby Vision, οι χρήστες μπορούν να παραμείνουν σε τροχιά με τα γεύματά τους με διαισθητική παρακολούθηση θερμίδων και εξατομικευμένες ειδοποιήσεις.
Τέλος, το Galaxy Watch είναι συμβατό τόσο με τα smartphones Android (5.0 ή μεταγενέστερα) όσο και με τα iOS (9.0 ή νεότερα). Ωστόσο, η Samsung Pay δεν θα δουλέψει σε ένα Galaxy Watch που συνδυάζεται με ένα iPhone.

Το Samsung Galaxy Watch είναι μια μεγάλη μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το Gear S3 και αξίζει σίγουρα την αγορά του. Όποιος θέλει να αγοράσει ένα smartwatch της Samsung θα πρέπει να πάει με κλειστά μάτια για το Galaxy Watch. Είναι ενδιαφέρον ότι κοστίζει το ίδιο με το Gear S3, στα 329.99 δολαρια για μοντέλο 42mm και στα 349.99 για το 46mm. Οι προ-παραγγελίες είναι ανοιχτές τώρα για όσους ενδιαφέρονται.



Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. ΦΙΛΕ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΓΟΡΑ ΤΟ GALAXY WATCH ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΜΠΩΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΧΩ ΔΩΚΙΜΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ IPHONE X ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ IP ADDRESS
    ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ
    Η αναζήτηση - http://192.168.50.13:3000. - δεν βρήκε κάποιο έγγραφο
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !