Ένα σφάλμα στο App Store κάνει τις εφαρμογές πιο μεγάλες από ό, τι είναι πραγματικά

0
Λόγω μιας αποτυχίας στο επίσημο κατάστημα της εφαρμογής της Apple, το μέγεθος ορισμένων προγραμμάτων άρχισε να εμφανίζεται εσφαλμένα. ...
Δεδομένου ότι το κινητό δίκτυο από το App Store δεν μπορεί να κατεβάσει περισσότερα από 150 MB, είναι ο περιορισμός της Apple, αυτό το σφάλμα καθίσταται σημαντικό.

Τα τελευταία χρόνια, το μέγεθος των εφαρμογών στο κατάστημα της Apple αυξάνεται συνεχώς. Αυτό οφείλεται στην πρόοδο του λειτουργικού, στη βελτίωση των δυνατοτήτων του προγράμματος και σε πολλά άλλα. Από τη μία πλευρά, αυτό είναι καλό, δεδομένου ότι οι εφαρμογές αναπτύσσονται. Από την άλλη πλευρά, όμως όσο περισσότερο αυξάνετε μια εφαρμογή, τόσο περισσότερο χώρο καταλαμβάνει στη συσκευή, οι ενημερώσεις για αυτή γίνονται όλο και πιο τεράστιες και δεν μπορούν πάντα να ληφθούν χωρίς Wi-Fi λόγω των περιορισμών της Apple.
Μετά την κυκλοφορία του iOS 12 αφού σε αυτό το λειτουργικό εντοπίστηκε, πολλοί χρήστες που το εγκατέστησαν άρχισαν να παραπονιούνται ότι οι εφαρμογές στο App Store άρχισαν να "ζυγίζουν" προκλητικά πολύ. Πάρτε το Facebook, για παράδειγμα. Το μέγεθος της εφαρμογής για το κοινωνικό δίκτυο στη σελίδα του προγράμματος είναι 519 MB. Ωστόσο, μετά την εγκατάσταση, το πρόγραμμα καταλαμβάνει μόνο 316 MB στο smartphone, το οποίο είναι σχεδόν 200 MB λιγότερο από αυτό που καθορίστηκε αρχικά.

Το 9to5mac αναφέρει ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο χρήστης βλέπει το μέγεθος της εφαρμογής όχι για τη συγκεκριμένη συσκευή που προσπαθεί να φορτώσει αλλά για το συνολικό μέγεθος των καθολικών αρχείων για όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές.

Η Apple γνωρίζει ήδη το πρόβλημα και οι χρήστες περιμένουν την εταιρεία να διορθώσει το σφάλμα.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !