Η Apple αντιμετωπίζει προβλήματα με την παραγωγή του iPhone XR

0
Οι παραδόσεις του iPhone XR θα ξεκινήσουν μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, αλλά οι κατασκευαστές βρίσκονται ήδη σε κατάσταση πλήρους παραγωγής, έτσι ώστε η Apple να είναι έτοιμη, η οποία θα ξεκινήσει με προ-παραγγελίες στις 19 Οκτωβρίου, αναφέρει το 9to5mac.

Το μεγαλύτερο μέρος του iPhone XR για την Apple παράγεται από δύο εταιρείες την Foxconn και τη Pegatron. Μαζί, αναμένεται ότι οι όγκοι τους θα είναι περίπου το 90% όλων των κατασκευαζόμενων συσκευών. Το iPhone XR είναι πιθανό να ανταγωνιστεί το iPhone XS Max για τον τίτλο του μοντέλου iPhone με τις καλύτερες πωλήσεις του 2018.

Σύμφωνα με πηγές της Κίνας, αρχικά η Foxconn έπρεπε να συγκεντρώσει το 60% των συσκευών και η Pegatron το 30%. Όμως, καθώς οι όγκοι των συσκευών της Apple αυξάνονται δραματικά, αποδείχθηκε ότι η παραγωγική ικανότητα της Pegatron δεν επαρκεί για την εκπλήρωση του σχεδίου. Αυτό υποχρέωσε την εταιρεία από το Cupertino να προσαρμόσει την αναλογία των παραγγελιών μεταξύ των δύο εταιρειών ακόμη περισσότερο υπέρ της Foxconn. Αυτή θα παράγει πολύ περισσότερα iPhone XR από ό, τι είχε αρχικά προγραμματιστεί από την Apple.

Οι πηγές αναφέρουν δύο βασικούς λόγους για την ανεπαρκή απόδοση της Pegatron. Ένα από αυτά είναι η καθυστέρηση στην παραγωγή εξαρτημάτων που πρέπει να παρέχουν τρίτοι. Η Apple βασίζεται σε δεκάδες διαφορετικές εταιρείες για την παραγωγή εξαρτημάτων για το iPhone και προφανώς η Foxconn και η Pegatron δεν μπορούν να κατασκευάσουν ένα smartphone, ακόμα κι αν λείπει ένα κομμάτι.

Ένας άλλος λόγος, εξαιρετικά περίεργος, είναι η έλλειψη εργαζομένων στις κινεζικές μεταποιητικές επιχειρήσεις. Η έλλειψη εργαζομένων στην Κίνα μπορεί να ακούγεται σαν ένα αστείο, αλλά τα εργοστάσια στην Κίνα συχνά λένε στους εργαζόμενους για τις ακραίες συνθήκες εργασίας τους, οι οποίες πιθανώς απογοητεύουν αρνητικά πολλούς εργαζόμενους. Πιθανόν, η Pegatron δεν μπορεί να βρει αρκετά άτομα για να καλύψει όλες τις ανάγκες της.

Το iPhone XR είναι το φθηνότερο μοντέλο του 2018 από την Apple. Το κόστος ξεκινά από 749 δολάρια για την έκδοση των 64 gigabyte. Η έναρξη των παραδόσεων αναμένεται από τις 26 Οκτωβρίου.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !