Μια διαφάνεια από την παρουσίαση του China Mobile πρόδωσε τα σχέδια της Apple

2
Στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo εμφανίστηκε μια εικόνα, η οποία, προφανώς, εμφανίστηκε στην κλειστή παρουσίαση του τηλεφωνικού φορέα εκμετάλλευσης της China Mobile. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην εκκίνηση του νέου iPhone.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της διαφάνειας, η Apple θα απελευθερώσει πράγματι δύο smartphones με οθόνη OLED. Θα ονομάζονται iPhone XS και iPhone XS Plus. Η νεότερη έκδοση θα έχει μια οθόνη 5,8 ιντσών, και μια μεγάλη οθόνη 6,5 ιντσών αντίστοιχα.

Η διαφάνεια αναφέρει επίσης και ένα smartphone των 6,1 ιντσών που ονομάζεται iPhone XC. Στην ιστορία των τηλεφώνων της Apple, αυτό το όνομα χρησιμοποιήθηκε μόνο στο iPhone 5c, το οποίο πωλήθηκε σε πολύχρωμες πλαστικές θήκες, και από τεχνικά χαρακτηριστικά που δεν διαφέρουν από το iPhone 5.

Σύμφωνα με τη διαφάνεια, το iPhone XS θα κοστίσει από 7388 γιουάν (1079 δολάρια), το iPhone XS Plus από 8388 γιουάν (1225 δολάρια) και το iPhone XC από 5888 γιουάν (860 δολάρια). Το κόστος αυτό περιλαμβάνει επίσης φόρο πωλήσεων 17% στην Κίνα. Αν το αφαιρέσετε, τότε τα smartphones θα κοστίζουν περίπου 900, 1000 και 700 δολάρια, αντίστοιχα.Πριν από λίγες ημέρες και ο αναλυτής Ming-Chi Kuo υποσχέθηκε παρόμοιες τιμές.

Η διαφάνεια σημειώνει επίσης ότι η Apple θα απελευθερώσει επιπλέον εκδόσεις του iPhone XS και του iPhone XS Plus με υποστήριξη για δύο κάρτες SIM. Ωστόσο, θα βγουν αργότερα από τα συμβατικά μοντέλα.

Το iPhone XS, το iPhone XS Plus και το iPhone XC θα παρουσιαστούν μαζί με το Apple Watch Series 4 και το iPad Pro στις 12 Σεπτεμβρίου.


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Τιμολογιακά το iPhone X Plus θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα με το iPhone X όταν πρωτοκυκλοφόρησε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περίπου ναι φίλε μου από οσο γνωρίζουμε αν και η Apple κάθε χρόνο ανεβαίνει 100 δολάρια στο μοντέλο

      Διαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !